perjantai 1. huhtikuuta 2016

Inspiraatio: mustavalkoista ja kalanruotoa

Hauskaa aprillipäivän iltaa! Tulitteko jekutetuiksi? Itse menin halpaan pariinkin otteeseen, mutta se nyt ei ollut yllätys - olen vähän sellainen, että reagoin ensin ja mietin sitten. ;) 

Tämä nelipäiväinen viikko meni kyllä hurjan nopeasti, ihanan raukea perjantaifiilis. Sain juuri hinnoiteltua kaikki Blogikirppiksen kamat ja katselen tavararöykkiöitä hyvillä mielin. Toivottavasti pääsen eroon suurimmasta osasta.

Haluan pitkästä aikaa jakaa hieman inspiraatiota, niin ihanaan kotiin törmäsin Alvhemin sivuilla. Vai mitäs sanotte?


Kalanruotoparketti on haavelistallani. Ehkä sitten seuraavaan kotiin, jonne taas mielessäni toteutan kaikki ne jutut, jotka tästä nykyisestä puuttuvat. Onneksi kalanruotoparkettia saa uutenakin, joten haave ei liene mahdoton toteuttaa vielä joskus.


Kalustemaiset keittiöt ovat olleet trendinä jo pitkään, mutta tässä kokonaisuudessa keittiö on toteutettu poikkeuksellisen huonekalumaisesti. Saareke kuin iso senkki ja liesituuletin sen päällä valaisimen näköinen. Valkoinen hana sulautuu hienosti valkoiseen taustaseinään.


Vaikka en itse ole koskaan kokovalkoisesta keittiöstä varsinaisesti haaveillut, niin tässä on kyllä sitä jotain. Ties vaikka meidänkin joskus tuleva seuraava keittiö sitten kuitenkin olisi ihan valkoinen...


Tässä kodissa on teetetty kalusteita mittojen mukaan ja se jos mikä tuo viimeistellyn ja laadukkaan ilmeen. Tässä ikkunan alla oleva kirjahylly/säilytyskaluste on todella tyylikäs, tykkään ihan hirveästi. Tämän tyylinen ratkaisu olisi varmaan ihan toteutettavissa oleva idea omassakin kodissa. Ehdottomasti inspiraatiokansiomatskua!


Lapsen huoneessa on niin ikään otettu tilasta kaikki irti. Kaluste ei jätä yhtään senttiä hukkatilaa ja näyttää todella hyvältä sekä viimeistellyltä. Pikku uninurkkaus on tosi suloinen. Tykkään myös vaalean turkoosista tapetista ja tuosta yksivärisestä, valkoisesta viirinauhasta. Ihanan rauhallinen, mutta leikkisä kokonaisuus. Valkoista viirinauhaa voisin hyvin kokeilla meilläkin pojan huoneeseen, se näyttäisi varmasti kivalta harmaata seinää vasten.


Siniharmaa kokolattiamatto on myös erittäin toimiva tässä huoneessa. Ehkä kalanruotoparketti ei ole ollut hyvässä kunnossa ja on päädytty siksi tähän. Mielestäni ehdottomasti parempi kuin joku eri värinen parkettilattia. Joskus kokolattiamatto oli jo ajatuksena ehdoton no-no, mutta myönnän, että mieli on muuttunut. Ei se olisi ollenkaan mahdoton ajatus vaikka makuuhuoneeseen joskus. Niiden materiaalitkin ovat kehittyneet aika huimasti.


Kylppärissä jatkuu keittiön kokovalkoinen tunnelma. Toimii.


Ja sokerina pohjalla. Makuuhuoneen tumma seinä. Itse olen sen verran kova tummien seinien fani, että tämä kyllä kruunasi kokonaisuuden. Todella kaunis sävy! Ja täälläkin on selvästi teetetyt kaapistot, niin tyylikästä, viimeisteltyä ja kaunista.


Eikö olekin mieletön koti...?


Voi että, haaveilu on niin ihanaa! Ja inspiraatiokansion täyttäminen. Toivottavasti tekin inspiroiduitte. Kivaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Ihana koti! Kalanruotoparketti minunkin suosikkini, oli jo raksavaiheessa, mutta en osannut valita sitä uuteen taloon. Jotenkin tuntui, että se onvanhojen kerrostalojen juttu. Mutta ehkä se sopisi myös uuteen:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan sama fiilis oli mullakin aiemmin, mutta nyt mieli on muuttunut. Hyvin sopisi myös uuteen!

   Poista
 2. Aika upea tuo iso peili! Todellinen näköharha ja tuo isosti lisää tilaa ilmeisesti kohtuullisen kapeaan huoneeseen. t. Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai, apua, eihän se nyt mikään peili ole! Hämmentävää!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!