lauantai 30. huhtikuuta 2016

NAT

Meillä vietetään vappuaattoa arkisissa tunnelmissa. Poitsu katsoo piirrettyjä, mies lähti juuri kauppaan täyttämään tyhjäksi päässyttä jääkaappia, tiskikone ja pesukone pitävät tasaista hurinaansa taustalla. Siivottiin tänään koko koti, joka olikin päässyt reissuunlähdön, sieltä paluun ja muiden kiireiden myötä epätavallisen karseaan kuntoon. Vielä olisi ikkunoidenpesu jäljellä, mutta "onneksi" juuri alkoi sadella, joten saan vieläkin hyvän syyn lykätä tuota inhokkihommaa. 

Juuri nyt vappujuhlintoja en edes kaipaa, lomalla tuli kilisteltyä kuohuvaa ja syötyä ravintoloissa sekä retkeiltyä toinen toistaan upeammissa paikoissa. Arkinen kotielo on siispä nyt juuri parasta. Mietin vaan, että olenko ihan superouto, jos lähden vappuaattoiltana salille...?


Kirjoittelin aiemmin sisustuspäivästä Turussa, mutta en vielä esitellyt ostostani Sisustuksen Koodista. Olen pitkään ihaillut Skandinaviskin tyylikkäitä huonetuoksuja ja nyt viimein ostin sellaisen meillekin. Tämä musta, hienostunut Nat-tuoksu on kyllä aivan ihana, hieman miehekäs, mutta sopii jotenkin oikein hyvin meille. Joskus näissä huonetuoksuissa on aika pistävä tuoksu, mutta tässä ei ollenkaan. Vaikka otin kuvat olkkarissa, niin todellisuudessa tuoksu löysi paikkansa alakerran vessasta, jossa se ilahduttaa joka käynnillä. 


Tuoksuista puheen ollen, kaipaan meren tuoksua jotenkin tosi paljon juuri nyt. Pienellä Madeiran saarella meri tietysti ympäröi meitä jatkuvasti ja Turussa kävin ystäväni luona meren rannalla, ihanassa Hirvensalossa, jossa sateisena päivänä tuoksui aivan huumaavan ihanalta. Tuntui, etten malta lähteä sieltä pois ollenkaan. Olen kotoisin rannikolta ja täällä sisämaassa ihan tosissaan kaipaan usein merta. Kesäksi on hieman helpotusta luvassa tähän kaipuuseen, nimittäin varasin meille vuokramökin Porin Kuuminaisista, meren rannalta. En malta odottaa. 

4 kommenttia:

 1. Hauskaa vappua! Me käytiin aamupäivällä vähän ihmettelemässä hulinaa Porissa, täällä on niiiiin upea, ihan kesäinen ilma :) muuten ollaan myös ilman ihmeempää ohjelmaa, lähinnä ollaan varauduttu syömään ;)
  Ja sinne salille vaan, varmaan saa ainakin olla aika rauhassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin hauskaa vappua! Ihanaa, että teillä on ollut aurinkoa siellä, täällä aika pilvinen päivä. En sit lähtenyt salille, käytiin Särkänniemessä extempore (kiva reissu) ja nyt tehdään pizzaa.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!