sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Aina on hyvä hetki ostaa valkoisia kukkia


Erityisen hyvä hetki on vappuna kun huhtikuu vaihtuu toukokuuhun ja kesä alkaa. Oikeasti, toukokuuhan on jo kesää, sovitaanhan niin? Ainakin tänään tunsin jo kesän iholla, sen huolettomuuden ja helppouden. Ja mikä valoisuus! Aivan uskomattoman ihanaa.

Huhtikuu oli kyllä hieno kuukausi, johon mahtui paljon kivoja tapahtumia, kohokohtana tietysti tuo odotettu ja erittäin tarpeeseen tullut lomareissumme. En nyt vielä saanut aikaiseksi perata ja muokkailla matkakuvia blogia varten, mutta varmasti viimeistään jonain sateisen harmaana päivänä innostun. 

Toukokuu on aina ollut lempikuukausiani ja meillä se on myös varsin juhlientäyteistä aikaa. Äitienpäivää vietetään ensi viikolla ja myöhemmin on pikku-T:n synttäreiden ja meidän hääpäivän vuoro. T täyttää neljä ja hän haluaa pitää ihan ensimmäiset kaverisynttärit, joten niitä olen tässä hieman suunnitellut - kuinka monta vierasta, kuinka paljon ohjelmaa, kuinka pitkä juhla-aika, mitä tarjottavaa jne. Vinkkejä otan todella mielelläni vastaan! Jännä muuten, että tuo mieheke ei tunnu kokevan minkäänlaista velvollisuutta suoda puolikasta ajatustakaan tälle asialle. Onko oikeasti niin itsestäänselvyys, että äidit hoitavat nämä hommat? Noh, ainakaan ensi sunnuntaina me äidit ei hoideta yhtään mitään! Sitä odotellessa.

Toivotan ihanaa toukokuun alkua juuri Sinulle!

2 kommenttia:

Ilahdun kommentistasi!