lauantai 14. toukokuuta 2016

Kokemuksia Adean Camp-sohvasta

Kun muutimme tähän kotiin, tiesimme, että vanha sohva menee vaihtoon. Hankintoja oli kuitenkin sen verran paljon muuttovaiheessa, että sohva sai odottaa vuoroaan vuoden. Ja ihan hyvä niin, sillä tulipahan mietittyä rauhassa, minkä kokoinen ja mallinen sohva tilaan sopii. Vuosi sitten meille sitten saapui tämä kotimainen Adean Camp-sohva.


Valintani meni kyllä omasta mielestäni niin nappiin kuin mahdollista. Sohva on ollut ilo silmälle ja takamukselle joka päivä. Meillä sohva on tosi keskeisellä paikalla, sillä se näkyy heti ulko-ovelta eteisestä asti ja tietysti joka suuntaan muutenkin, koska se sijaitsee keskellä alakertaa. Sohva toimii myös tilanjakajana ja siksi halusin aika matalaprofiilisen sohvan. 

Tykkään tällaisista hieman möhkälemäisistä sohvista ja simppelistä, jämäkästä muodosta. Vanhassa sohvassa sai olla koko ajan kääntelemässä ja pöyhimässä istuintyynyjä, sitä ei ole ollut ikävä. Toki tähänkin sohvaan hieman painaumia jää istumisen jälkeen, mutta kuten kuvista näkyy, on sohva pysynyt vuoden käytön aikana täysin uudenveroisena.


Kangas on vaaleanharmaa Metro-kangas ja siihen olen myös ollut tosi tyytyväinen. Valitsin konepestävän kankaan (90 % polyesteria, 10 % puuvillaa), mutta verhoilun irrotuksesta ja pesusta ei ole vielä kokemusta, sillä tahroja ei ole onneksi tullut.

Mieheni ei juurikaan tähän sohvan valintaan puuttunut, mutta hän halusi siihen mustat jalat. Mielestäni ne jotenkin kyllä kruunaavat tämän kokonaisuuden, ehdottomasti oikea valinta. Tällaiset pienet yksityiskohdat ovat kyllä tärkeitä. Sain muuten viime viikonloppuna VIIMEIN maalattua myös nojatuolinjalat mustiksi, nyt sekin sopii paremmin sohvan kanssa yhteen. Enää pitäisi kantaa painava tuoli yläkerrasta takaisin olkkariin... 

Laadukas sohva on iso hankinta, jota ei niin vain joka vuosi tehdäkään. Toivon siis meille Camp-sohvan kanssa toooodella monia vuosia yhdessä. Ainakin toistaiseksi vaikuttaa lupaavalta. :)

7 kommenttia:

 1. Sohva on kyllä aina iso ja tärkeä hankinta - hyvä, että osui nappiin! Tosi hienosti sohva sopiikin paikalleen, ei näytä yhtään liian raskaalta, vaikka muhkea onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, tämä meidän olkkari on suht iso, joten isokin sohva sopii tilaan hyvin. Kiitos kommentista! :)

   Poista
 2. Teidän sohva on kyllä todella kaunis :) Meillä olisi uuden tarve yläkerran aulaan. Sinne täytyisi saada kevyt ja melko pienikin. Sain kyllä yhden idean...jos tekisi itse...hullu ajatus ehkä, mutta mulla olisi istuintyynyt jo valmiina. Saas nähdä miten näiltä projekteilta ehtii :)

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Itse tehty sohva kuulostaa todella hyvältä. Go for it! Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 3. Sohva näyttää kyllä kuin uudelta ja kangas ihanan jämäkältä. Itse en jaksa oikoa ja suoristella irtotyynyjä. Sellainen sohva näyttää helposti epäsiistiltä, kun aina joku paikka on vinksin vonksin!
  Mahtuuko sohvan alta kunnolla imuroimaan?
  Meillä Askosta ostettu divaanisohva ollut jo 7v. Suht hyvässä kunnossa vieläkin, vaikka kaksi lasta ja kaksi koiraa (joista toinen nukkuu yöllä sohvalla, vaikka ei saisi) :) Mutta joku kaunis päivä varmaan sohvan uusinta edessä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olen ihan samaa mieltä tuosta oikomisesta ja suoristelusta. Tämän sohvan alta mahtuu kyllä oikein hyvin imuroimaan.

   Poista
 4. Heippa!�� Tiedustelisin, että onko teillä Adean Metro-kangas pysynyt hyvänä?

  Meillä nimittäin 1,5v. vanha kangas ja ihan nukkaantunut�� Hiukan ihmetyttää, että tämän hintaisen kankaan laatu ei vastannut odotuksia. Mietin vain, että onko meidän sohvassamme vain ns. maanantai-kappale kankaasta vai onko näitä pettymyksiä tullut muillekin ja siksi kankaan valmistus lopetettu ��

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!