keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Kun sisustin koekeittiön

Tuossa keväämmällä sain hieman erilaisen työprojektin kun minut pyydettiin mukaan sisustamaan koekeittiötä. Ensin suunnittelutehtävä kauhistutti. Enhän mä olen mikään oikea sisustussuunnittelija! Mitä jos kaikki menee pieleen? Miten mulla on edes aikaa tähän? Mutta jo samana iltana oli suuria vaikeuksia malttaa mennä nukkumaan. Google lauloi, inspiraatiokansio täyttyi ja pää oli täynnä ajatuksia. 


Tilasta haluttiin rento, boheemi paikka jossa on tilaa luovuudelle. Mielestäni siinä onnistuttiin! Budjetti oli melko pieni, mutta huomasin, ettei mitenkään mahdoton - olenhan tottunut sisustamaan kotonakin varsin rajatuilla budjeteilla.


Väriskaalaksi valikoitui tuttu ja turvallinen mustavalkoinen, jota raikastaa ihanan aurinkoinen keltainen. Puunsävyä on myös mukana upean vanhan tammipöydän muodossa. Kolusin varastoja, kävin tekemässä monta reissua Ikeassa ja monissa muissa liikkeissä, tilasin osan verkkokaupoista... Vertailin ja mietin, kuljin maalisävylastut kädessä ties missä.

 
Tänään kun kävelin avajaisten jälkeen pois tilasta, oikeasti kyyneleet nousivat silmiini. Mitä jos en olisi ottanut tätä projektia vastaan? Olisin kyllä jäänyt paljosta paitsi. Tunteja en ole laskenut ja apua olen saanut äärimmäisen monelta, mutta kaikki on ollut tehdyn työn arvoista.


Kuvia kertyi sen verran paljon, että kerron vielä omassa, erillisessä postauksessaan tarkemmin materiaalivalinnoista, hankinnoista ja tietysti omista suosikeistani tilassa. Tässä kuitenkin nyt jo ekat kurkistukset ja fiilistelyt.

Ja nyt jännittyneenä kysyn: Miltä näyttää?

17 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää. Etenkin tuo tammipöytä, jota ilman tila olisi ihan muuta :) Se tuo sielun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tammipöytä on omakin ehdoton suosikkini tilassa, upea. Kiitos paljon ihanasta kommentistasi.

   Poista
 2. Ihanalta! Raikkaan moderni ja rento. Sitruuna ja tuo pöytä tuo sinne niin paljon, että en alkuun edes tajunnut tilan olevan lähinnä mustavalkoinen :) Ja musta on tosi hauskaa että se on kuitenkin erilainen kuin millaista teillä on: kertoo siis suunnittelijan (=sinun :D) taidosta luoda muutakin kuin yhdenlaista. Oot kyllä supertaitava ja miten siistiä että pääsit tuollaiseen mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, aivan ihana kommentti! Tuo oli muuten tosi ihanaa kun pääsi tekemään eri tyylistä kuin mitä itselleen osaisi hankkia.

   Poista
 3. No kyllä on raikas ja ihanan näköinen kokonaisuus! Todella tykkään. Tosi kiva kokemus varmasti ollut, nämä on parhaita. :)

  VastaaPoista
 4. Mustavalkoinen keltaisella ripauksella on kyllä mun mieleen aina! Niin freesiä ja tyylikästä. En malta odottaa, että nähdään lisää kuvia tilasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mustavalkoinen + joku raikas väri toimii tosiaan aina. Kiitos tosi paljon ihanasta kommentistasi!

   Poista
 5. Hyvältä! Ihana piristys tuo keltainen!

  VastaaPoista
 6. Hyvännäköinen lopputulos. Tuo tammipöytä on oikea aarre. Niinkuin Karin jo sanoikin, se tuo sielun kokonaisuuteen. Hyvä sinä, aina kannattaa mennä epämukavuusalueelle, se opettaa eniten.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!