lauantai 7. toukokuuta 2016

If a woman speaks and no one is listening, her name is probably mom


Joskus on näitä päiviä. Bongasin tuon lauseen Anna Perhon instagram-tililtä ja huvitti, sillä kuinka usein olen itse kuunnellut äitini vinkkejä? Tai kuunteleeko lapseni minun vinkkejäni? Niinpä niin, aika harvoin, vaikka myönnettävähän se on, että oma äitini on ollut aina (tai no, ehkä 99,999 %:sti) oikeassa. Ja todennäköisesti pikku-T:kin tulee jossain vaiheessa huomaamaan, että minun ohjeeni siitä, miten pyörää kannattaa polkea tai kynää pitää kädessä, ovat sittenkin ihan käyttökelpoisia...

Ei tämä päivä silti mitenkään huono ole ollut. Aurinko on paistanut ja ollaan kuljettu sisään ja ulos ihanan huolettomina. Kauhea järjestely- ja sisustamisvimma piinaa edelleen, nyt kohteena on tietysti enimmäkseen terassi. Kävin myös joogassa ja iloitsin siitä, että tänä kesänä kuntokeskukseni kesälukkarissa on peräti kaksi joogatuntia viikossa. Joogaaminen on parasta, mitä ihminen voi itselleen tehdä ja lämpimällä säällä se on vieläpä täydellisen ihanaa. Näin on.

Tänään päässäni kirkastui myöskin sellainen asia, että joskus haluan sisustaa kotini ihan kokonaan mustavalkoiseksi. Aloitin maalamalla (vihdoin ja viimein) nojatuolinjalat mustiksi. Muuten ihan hyvä, mutta jätin ne maalaamisen jälkeen sanomalehden päälle ja lehtipaperihan jämähti ihanasti kiinni maalattuihin reunoihin. Mä olen kyllä yhden sortin DIY-ihminen, voi apua. Ehkä mun tapauksessa tämä mustavalkoinen sisustus on ihan turvallista toteuttaa kuvanmuokkauksella.

Millainen päivä sulla on ollut?

4 kommenttia:

 1. Mun kurinalaisuus ei ikinä riittäisi mustavalkoiseen kotiin, mutta yhdellä tutulla on sellainen. Ja on muuten aivan t-ö-r-k-e-ä-n hieno! Mutta hän onkin sellainen tyyppi, jonka satunnainen kahvikutsu tarkoittaa catering -tasoisia tarjoiluja. On myös aivan sama mitä hänellä itsellään tai lapsella on päällä (yleensä mustavalkoista), niin molemmat näyttää aina vaivattoman ja rennon cooleilta. Huh kun saisi edes ripauksen sellaista taikapulveria millä kaikki oma tekeminen muuttuisi niin tyylikkääksi ;)
  Mielenkiinnolla jään seuraamaan projektia! Tämä on niin hauskaa, koska me taas on ensimmäistä kertaa päätetty laittaa seinään ihan oikeaa väriä. Enää pitäisi ehtiä maalikauppaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei munkaan kulinaraisuus oikeasti riittäisi... mutta ajatuksena ihana. Tiedän tuon ihmistyypin! Siinä on oikeasti kyse jostain taikapulverista, jota meille taviksille ei vaan ole annettu. Mitä väriä aiotte laittaa? :)

   Poista
  2. Sinistä! Se makuuhuoneprojekti viimein. Kuviakin seuraa, blogi on tarkoitus elvyttää lähiviikkoina ;)

   Poista
  3. Kuulostaa ihanalta! Ja huippua, että blogikin palailee. :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!