keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Inspiraatio: Puuteria keittiössä

Nyt vaikuttaa aika vahvasti siltä, että tiukan mustavalkoisen keittiön trendikkäin aika on ohi. Tietysti valkoinen tulee aina olemaan pinnalla ajattomana ja kauniina, eikä musta tai harmaa sen parina ole koskaan väärin, mutta puuteriset, murretut sävyt rynnistävät selkeästi esiin. Tai siis, eiväthän nämä hillityt sävyt voi rynnistää. Ne lipuvat elegantisti paikalle, tekemättä itsestään numeroa, mutta kuitenkin niin, ettei kukaan voi olla huomaamatta niiden upeutta. ;)

Niin, KYLLÄ, minähän siis olin se, joka kirjoitin siitä mustavalkoisesta kodista viime viikolla. Onneksi naisella on aina oikeus muuttaa mieltään. Poimin muutaman inspiroivan kuvan puuterisista sävyistä keittiöissä. 

kuva: Alvhem

Aloitetaan tietysti Alvhemin kuvilla, varma inspiraationlähteeni. Beigenharmaa keittiö on aivan ihana, pitkästä aikaa tuollaiset pidemmät vetimetkin näyttävät erittäin hyvältä. Tiililadonta on ollut jo pitkään pinnalla, mutta se nyt vain on niin upea aina. Nämä perinteisemmät peiliovet (?) ovat nyt muuten aika monessa paikassa esillä. Tavallaan tykkään, mutta edellisessä kodissa tuli todettua, että nuo ovat tosi paljon työläämmät pitää puhtaana kuin sileät ovet, joten käytännön naisena olen ehdottomasti sileiden kannalla. Tunnelma on tässä kuvassa kuitenkin enemmän kuin kohdallaan, täällä olisi ihana kokkailla.

kuva: Bo LKV

Bo LKV:lla on Helsingin Ullanlunnassa myynnissä mieletön luksusasunto, josta tämä seuraava keittiökuva on. Kaappien mallista tulee mieleen isomummola Turun saaristossa. Ihanaa perinteikkyyttä, joka juuri nyt huokuu luksusta enemmän kuin kiiltävät pinnat. Tykkään noista valkoisista vetimistä yhdistettynä valkoisiin tasoihin, erittäin onnistunut kokonaisuus. 

Sama tyyli jatkuu erittäin puuterisessa kylpyhuoneessa. Huokaus. Jotenkin ihan mieletön! Tällaisessa kylppärissä olisi ihana lisätä hiukan raikasta poskipunaa, aurinkolasit nenälle, valkoinen pitsipaita päälle ja astua ovesta ulos aurinkoiselle kadulle... Koska kalusteiden mukana saa aina uuden elämän, eikö se niin mennyt?

kuva: Bo LKV

Sokerina pohjalla mun ehdoton suosikki, Alvhemilta sekin. Tämä beigenpuuterinen keittiö on vain... noh, täydellinen. Ei enempää, ei vähempää. Henkäyksenohut taso on järjettömän kaunis ja sileät, eleettömät ja vetimettömät ovet iskevät minuun täysillä. Viimeistelty fiilis tulee siitä, että myös sokkelit ja kalusteiden reunat ovat beiget. Totta kai tämä keittiö olisi kaunis myös mustavalkoisena...


... mutta näkymä olohuoneen suunnasta on jotenkin tosi hieno kun kaappien ovissa on pehmeää sävyä.

Kuva: Alvhem

kuva: Alvhem
kuva: Alvhem

Tyyli jatkuu myös muissa tiloissa, katsokaa miten hienosti toteutetut kaapistot. Haavelistalle!

Tajusin muuten tässä, että meidän keittiö saattaa olla trendikäs. Huh, huh! Uusi tasohan on sellainen hiekansävyinen. Olen kyllä siitä tykännyt.

2 kommenttia:

  1. Oi joi! Nuo viimeiset kuvat iskevät ihan kympillä! Ihana värimaailma ja tunnelma. Meillä tulossa koko talon remontti sitten, kun lapset (14 ja 17v) muuttavat omilleen eli n. 5v kuluttua. Sitten saisi uudelleen suunnitella koko 15v sitten rakentamamme talon sisäpuolen. Jotain tällaista voisi olla tulossa. Mutta viisi vuotta on pitkä aika ja mielihän muuttuu matkan aikana vielä monesti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, teillä on huippuprojekti odottamassa. Viidessä vuodessa ehdit hioa suunnitelmat täydellisiksi. :) Ihanaa viikonloppua!

      Poista

Ilahdun kommentistasi!