sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Eukalyptuskranssi saunassa

Viime jouluna kaikilla sisustusfriikeillä oli kranssi ja tosi monilla nimenomaan eukalyptuskranssi. Omakin sellainen piti saada, ostin sen tyylikkäästä ja inspiroivasta Kukkakauppa Mehitähdestä. (Jos ette ole siellä käyneet, niin suosittelen lämpimästi tutustumaan! Samoissa tiloissa toimii upea Sisustus ID ja Kitzen-keittiöt, joten inspis modernin tyylin ystäville on todellakin taattu.)

Kaiken jouluisen kranssifiilistelyn jälkeen alkoi jälleen konmaritus ja siivousintoilu ja nyt ollaan jo ihan muissa fiiliksissä. Trendikkäät sisustavat viherkasveilla edelleen ja koristelevat eukalyptuksenoksilla leikkokukkakimppunsa, mutta yhtään kranssikuvaa en ole nähnyt somesisustajien ihmeellisessä maailmassa kahteen kuukauteen.

Minne kranssit ovat hävinneet? Paljastakaa nyt!


Omani kuivui tosi kauniisti ja väri haalistui tyylikkään harmahtavaksi, mutta se ei kuitenkaan varissut yhtään. Jostain keksin viedä sen saunaan. Ja se oli todella hyvä idea! Eukalyptuskranssi on viihtynyt saunassa mainiosti. Mitään varisemista ei ole edelleenkään havaittavissa ja saunan ollessa lämpimänä tuoksu on aivan ihana. Tulee mieleen juhannussauna koivuntuoksuineen. Kylmässä saunassa en tuoksua huomaa, mutta lämmön ja kosteuden vaikutuksesta se jaksaa tulla esiin kerta toisensa jälkeen. Ja onhan se tosi kauniskin!

Tänään pojat olivat laittaneet saunan päälle sillä aikaa kun olin jumpassa ja jo kotiovelle asti tuli ihana eukalyptuksen tuoksu, joka houkutteli pehmeisiin löylyihin.

4 kommenttia:

 1. Tämä on niin kiva idea, että piti palata vielä takaisin kommentoimaan!
  Meidän eucalyptyskranssi päätyi terassille, mutta ehkä voisin viedä sen saunaan. Jos siitä vielä lähtisi ihanaa tuoksua...? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kun palasit jättämään kommentin, kiitos. Ja kannattaa todellakin kokeilla!

   Poista
 2. Tämäpä vasta hauska idea! Täytyy toteuttaa tämä pikimmiten :) meillä on ensimmäistä kertaa oma sauna ja mikä olisikaan mukavampaa kuin saunoa hyväntuoksuisessa saunassa.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!