lauantai 18. marraskuuta 2017

Inspiraatio: Ruskeaa ja rustiikkia

Kukapa olisi muutama vuosi sitten uskonut, että himoitsemme koteihimme ruskeaa? Monen inhokkiväri on tullut voimalla takaisin ja uskon, että ruskean ja beigen sävyjä nähdään vuonna 2018 erittäin paljon. Ennustus: Lähitulevaisuudessa monien sisustusintoilijoiden koteihin hankitaan ruskeat vaihtopäälliset niihin harmaisiin sohviin. 
Tässä upeassa Alvhemin kodissa ruskean sävyt, taide ja rustiikkisuus on yhdistetty niin, ettei kokonaisuus ole tippaakaan tunkkainen. Minimalistinen ja hieman maskuliininen ote sekä ihana valkoinen lattia pitävät siitä huolen. Itse lisäisin tähän beigeä myös seiniin, mutta toki kokovalkoinen on upean raikas valinta.

Mulle tulee fiilis, että tässä on myös ajattomia elementtejä, mutta onko se taas vain harhaa? Juuri nythän tämä koti edustaa mitä trendikkäintä tyyliä – ja ainahan meillä on tapana arvioida pinnalla olevat asiat ennemmin ajattomiksi kuin ohimeneviksi. Oli miten oli, muurahaistuolit ja kakluunit eivät mene pois muodista ikinä, sanokaa mun sanoneen.
Mitä te pidätte tästä tyylistä?
Kuvat: Alvhem

6 kommenttia:

 1. Puunväriset muurahaistuolit ja beiget lakanat vielä kestän, mutta toivon, ettei ruskea muuten valloita koteja – toisaalta, eihän sillä väliä kunhan ei valloita omaani! Ja luultavasti kun jotain väriä näkee paljon muiden kodeissa, silmä tottuu siihen ja kuka ties siitä alkaa pitääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tuo on kyllä totta, aina voi valita kuinka paljon joku trendi valloittaa omaa kotia ja hyvä niin. Meillähän on aika paljon ruskeaa kotona, mutta ymmärrän, että se on monelle liian hallitseva ja ehkä vaikeakin sävy. Itse toivotan tervetulleeksi luonnollisemmat sävyt kaiken mustavalkoisuuden jälkeen, vaikka rakastankin mustavalkoisia asioita.

   Poista
 2. Ihana koti ja niin tykkään valkoisen ja ruskean yhdistelmästä.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!