lauantai 16. joulukuuta 2017

Ääni inspiroi (langattomasti)

Yhteistyössä: Sudio

Minulla on aika tunteellinen suhde musiikkiin. Muistan tärkeimmät tapahtumat elämässäni musiikin kautta, etenkin lyriikoiden. En pysty töissä juurikaan kuuntelemaan mitään, koska musiikki vie niin muihin maailmoihin ja eri tunnelmiin, että minun on melkein mahdotonta suhtautua vakavasti tavallisiin töihini. Toisaalta tietyt ihanat asiat elämässä eivät olisi puoliksikaan niin ihania ilman musiikkia. Juoksulenkit. Joogasarjat. Liikunta ylipäätään. Matkustaminen, pakkaaminen, kotityöt. Bloggaaminen, valokuvaaminen.Meidän perheessä mies on ollut vahvasti vastuussa äänentoistoon liittyvistä asioista ja olen ahkerasti lainaillut hänen kuulokkeitaan. Asiasta on tullut hiukan palautetta ja olen miettinyt omien kuulokkeiden hankkimista. Etenkin langattomuus on houkutellut. Niinpä kun Sudio otti yhteyttä yhteistyön merkeissä, ilahduin kovasti. Sain valita bloginäkyvyyttä vastaan haluamani mallin heidän verkkokaupastaan ja päädyin Regent-malliin.


Nämä uudet bluetooth-kuulokkeeni ovat ensinnäkin todella tyylikkäät. Toiseksi akun kesto vaikuttaa äärimmäisen hyvältä - en ole ladannut näitä vielä kertaakaan, vaikka käyttötunteja on kertynyt jo tosi paljon, myös pakkasessa lenkkeillessä. Käyttöönotto oli äärimmäisen helppoa, juuri tuon valmiiksi ladatun akun ansiosta, mutta myös puhelimeni löysi kuulokkeet hetkessä. Kuulokkeet istuvat myös tosi hyvin päähäni, eivätkä ne kuulemma päästä ääntä läpi ollenkaan.

Äänentoiston laatu ei pääse ihan samalle tasolle kuin ne mieheltä lainatut perinteiset langalliset (jotka hän on äänentoistohifistelijänä valinnut), joten ajattelin aluksi, että tulisin käyttämään näitä Sudion kuulokkeita lähinnä niissä tilanteissa, joissa erityisesti tarvitsen langattomuutta. Mutta täytyy myöntää, että tämä langattomuus on niin kätevää ja ihanaa, etten ole kyllä kaivannut miehen kuulokkeita kertaakaan. Taitaa olla herrakin iloinen asiasta. ;)


Tiedän, että joogaajien keskuudessa musiikki jakaa paljon mielipiteitä, mutta mun mielestä hyvään harjoitukseen todellakin kuuluu ihana, rauhoittava musiikki. Joogasarjoissa langattomat kuulokkeet ovat oikeastaan ihan välttämättömyys, koska niiden johtojen kanssa asanasta toiseen siirtyminen ei kertakaikkiaan onnistu. On ihanaa joogata rauhassa näiden uusien kuulokkeiden kanssa! Jotenkin harjoitus on vielä rauhoittavampi kun tiedän, etteivät muut kuule edes musiikkiani - joogaan vain itseäni varten.

Entäs sitten kotityöt? On ihan mahtavaa siivoilla ja touhuilla kun johdot eivät häiritse ja puhelin voi olla rauhassa omassa paikassaan. Kantosäde on nimittäin mukavat 10 metriä.

Ja toki näin talviaikaan ihan vaikka kauppareissulla on tosi kiva käyttää langattomia kuulokkeita kun ei tarvitse miettiä, mistä välistä ne johdot nyt tulevat kaikkien takkien ja huivien kanssa.


Jos kaipaat uskollista treenikaveria, joka tsemppaa tekemään hyvän harjoituksen ihan kaikkina vuodenaikoina, niin joulun alla kuin uuden vuoden vaihtuessa, niin tilaa ihmeessä itsellesikin uudet, langattomat kuulokkeet. Toimii! 31.12.2017 asti saat koodilla zubi15 Sudion verkkokaupasta -15 % alennuksen. 

Kiitos yhteistyöstä Sudio!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!