sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Ikimuistoinen lahja hänelle, jolla on jo kaikkea

Taas on se aika vuodesta kun pitäisi keksiä lahjaideoita läheisille. Nykypäivänä meillä kaikilla on jo paljon tavaraa, eikä mitään turhaa haluaisi hankkia. Meidän perheessä on onneksi jo vuosia sitten siirrytty kiertäviin lahjoihin aikuisten kesken, eli jokainen hankkii ja saa vain yhden lahjan. Silti siinä on miettimistä! Mitä ihmettä keksin?

Mieluiten annan ja saan aineettomia lahjoja. Olen antanut rakkaille teatteri-iltoja (tietysti minun loistavassa seurassani, haha),  leffalippuja, hotellilahjakortteja, joskus jopa lentolippuja unelmien kohteeseen. Myös siivouspalvelut, hierontalahjakortti tai vaikka lahjoitus hyväntekeväisyyteen lahjan saajan nimissä ovat kivoja ideoita. 


Jos haluat antaa aineettoman lahjan, joka aivan varmasti jää mieleen, osta valokuvaus. Studiokuvaus onnistuu ympäri vuoden ja kuvista jää todella tärkeitä muistoja. Ammattikuvaajan ottamat ja käsittelemät kuvat ovat noin keskimäärin aika hurjasti laadukkaampia kuin ne tuhannet nopeat räpsyt, joita itse kuvaamme jatkuvasti. Minulle on käynyt niin, että mitä enemmän olen itse kuvannut, sitä enemmän arvostan ammattikuvaajia ja olen myös valmis heidän palveluistaan maksamaan.


Me hankittiin kimppalahjana iskäpapalle 60-vuotislahjaksi perhekuvaus. Oli todella hauskaa! Tunnin studiosession aikana ehdittiin ottaa yllättävän monesta eri kokoonpanosta kuvia. (Tämän postauksen kuvista jätin pois perheen pienimmät sekä vävyt.)

Olen itse tosi tyytyväinen kuviin ja uskon, että myös iskälle jäi tästä hieno muisto 60-vuotisjuhlapäivästään. Rakas Ringo-koirakin pääsi mukaan - raukka jännitti kuvausta aivan hirveästi ja tärisi kauhusta, mutta kuten näkyy, niin ammattitaitoinen kuvaaja sai kuitenkin napattua erittäin onnistuneen kuvan.Kiitos kauniista ja raikkaista kuvista, loistavasta palvelusta ja hauskasta studiosessiosta Eeva Meusel Photography. Lämmin suositus!

5 kommenttia:

 1. Ihana lahja <3 ja kivoja kuvia. Nuorekkaat vanhemmat ja kiva kun on siskoja noin monta :)

  Monesti itekki ajatellut ,että olis kiva ottaa omasta perheestä kuva...mutta isäntä taitaa olla hankala saada suostuteltua. Pitäis varmaan juottaa jotain väkevää ettei tajua mihin on menossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on tosiaan nuorekkaat vanhemmat ja ihanat siskot <3 Tuo on kyllä totta, että ihan jokaista suomalaista (miestä) ei kovin helposti taida saada houkuteltua kuviin... harmi kyllä!

   Poista
 2. Kiitos kivasta lahjasta iskän puolesta!
  Saimme hienot kuvamuistot joka kotiin.
  Useamminkin voisi kuvaajalla käydä-edellisestä perhekuvasta on tovi vierähtänyt. Taisitte olla rippikouluikäisiä Maijun kanssa silloin.
  Terveisin äiti

  VastaaPoista
 3. Täydellinen lahja siskolleni hänen hääpäivälleen.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!