keskiviikko 20. elokuuta 2014

Aavistus syksystä

Tulipas se yllättäen, syksy! Lämpimät, kuulaat syyspäivät ovat niin kauniita, toivottavasti päästään nauttimaan todella monista sellaisista. Tänään oli kuitenkin koleaa ja sateista. "Entisessä elämässä" olisin tällaisena iltana käpertynyt sohvannurkkaan tai lähtenyt ehkä jumppaan, mutta sen sijaan tänään hytisin hiekkalaatikon reunalla liian vähissä vaatteissa. Kai sitä pian taas oppii pukeutumaan...


Viime viikonloppuna vierähti reissussa ihanien tyttökavereiden kanssa ja ai että, hieman on väsyttänyt tässä alkuviikosta. Ei oo vanhaksi tulemista... Onneksi pian edessä häämöttää jo uusi viikonloppu ja mukavat, rennot suunnitelmat.


Meidän ruokailutila näyttää tosiaan tällä hetkellä kovin valkoiselta. Ei tuo nyt toki paha kokonaisuus ole, mutta tummemmilla tuoleilla ryhmä olisi kyllä huomattavasti särmikkäämpi, vai mitä? Huomatkaa muuten verho, ainut laatuaan meidän kodissa. Pellavainen valelaskosverho "piilotetulla" verhotangolla oli kyllä ihan nappivalinta tähän.


Ystävältä saadussa kukkakimpussakin on aika iso ripaus syksyn tunnelmaa...


... ja sytytin tuikutkin, ihanaa kun on nykyään sohvapöytä kaikkea tällaista pientä kaunista varten.


Toteutin muuten viimein tällä viikolla suunnitelmani kuntosalin vaihdosta. Uudessa kuntokeskuksessa ei ole yhtä monipuolinen tuntitarjonta kuin vanhassa, mutta kilometrin matka tuntuu ihan luksukselta. Huippua kun voi kävellä tai pyöräillä jumppaan!

Mitä teidän viikkoon kuuluu?

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva tuo pöytä. Sellaista olen katsellut omaan kotiin myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tarkoitatko tuota Hayn sohvapöytää? Se on kyllä tosi kiva. Mustasta saa pyyhkiä pölyt päivittäin, mutta se tuo mun mielestä kivasti särmikkyyttä tähän olkkariin.

   Poista
 2. Mä ohjeistan äitiäni keittiöremontissa, ettei hän vaan mene ja hommaa mitään mummotyylisiä Puustelleja sinne :D Hommasimme juuri tuollaisen samanhenkisen pellavaverhon vanhempieni keittiöön, on kyllä tosi nappivalinta ja hyvältä näyttää teilläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, sun äidillä on huippu keittiökonsultti. Toi verho on kyllä kiva, huomaamaton mutta tuo toivottua pehmeyttä.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!