lauantai 30. elokuuta 2014

Täydellinen tavallinen lauantai

Joskus viikonloppuisin on kiva shoppailla, käydä ulkona syömässä ja juhlimassakin, tavata ystäviä. Ja joskus taas mikään ei voisi olla parempaa kuin viettää päivä kotosalla ilman meikkiä kaikenlaisia viikon mittaan rästiin jääneitä hommia hoidellen. Tänään oli tuollainen jälkimmäinen lauantai, juuri sitä mitä nyt kaipasinkin.


Jo aamu alkoi ihanasti kun pieni poikani kiehnasi melkein tunnin kainalossa lastenohjelmia katsellen. Se telkkari makkarissa ei sittenkään ole huono juttu ollenkaan. ;) Kaksivuotias osaa jo nauttia hitaista viikonloppuaamuista ja pitkästä aamiaisesta herkkuineen sekä pyytää, että oltaisiin yökkäreissä koko päivä. Miehelläni piti olla aamupäivällä menoa, mutta aikataulut muuttuivatkin niin, että pääsen BodyPumpiin, mikäs sen parempaa! Oli ihanaa hypätä fillarin selkään ja ottaa pieni alkulämmittely kirpeässä syyssäässä (tiukassa ylämäessä) ennen tunnin alkua. 

Treenin jälkeen vuorossa oli siivoilua, viikolla kertyneiden pyykkivuorien selättämistä ja vaatekaapin järjestelyä. Mä tykkään aina siitä kun vuodenajat vaihtuvat ja saa järjestellä kaapin uuteen sesonkiin. Nyt otin jo villapuseroita esille, mutta jätin kuitenkin toiveikkaana vielä kesäisempiäkin vaatteita hyllyille.

Jokaiseen päivään kuuluu ulkoilua, kuten varmaan kaikilla lapsiperheillä. Tällä kertaa mulla oli melko hyvä diili - sillä aikaa kun hengasin poitsun kanssa meidän "omassa pihassa" leikkipuistossa, mieheni loihti ihanaa rapurisottoa. Se on meidän koko perheen suurta herkkua! 

Ja nämä pimenevät illat kynttilöineen - ihana tunnelma ja tuoksu. Kiitos lauantai, olit juuri sitä mitä eniten tarvitsin.

Miten teidän päivä on sujunut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!