lauantai 16. tammikuuta 2016

Yllättävä sävyihastus

Lähestyvä kevät saa selvästi sisustajan pään sekaisin. Olen nimittäin hullaantumassa tuollaisesta vaalean turkoosista, joka näyttää järkyttävän hyvältä valkoiseen ja puun sävyihin yhdistettynä. Mitäs te sanotte? Ajattelin heittäytyä sen verran radikaaliksi, että hankin tyynynpäällisen tässä upeassa sävyssä. Aika iso askel, eikö vaan?


Alemman kuvan Woud Coupe -hylly on mielettömän kaunis, olen ihaillut sitä jo jonkin aikaa Finnish Design Shopin sivuilla. Tuo korkeampi malli on etenkin tosi upea, kuin taideteos seinällä. Harmi, etten ole vielä keksinyt meiltä hyvää paikkaa - mutta eihän kaikkea kaunista tarvitse omaan kotiin saadakaan. 

Olen edelleen karsimismoodissa ja kerään pikku hiljaa kasaa kaikesta, josta haluan luopua. Mietin kuitenkin rauhassa, sillä minulla on taipumusta luopua liiankin helposti tavarasta ähkyn iskiessä. Olen ihan superinnoissani, nimittäin pääsen myyjäksi Mansen Blogikirppikselle, joka järjestetään keväällä. Ehkä olen siihen mennessä saanut koottua sen täydellisen myytävien tavaroiden kasan, harkiten ja rauhassa.

Kuvat: Värisilmä ja Finnish Design Shop

18 kommenttia:

  1. Haha, enkös mä kirjoittanut sulle, että mustavalkoisuuden sijaan arvelevan sun siirtyvän seuraavaksi hillitysti väreihin :)

    VastaaPoista
  2. On kyllä kaunis sävy, ja sopii hyvin lähestyvään kevääseen. Nyt odotetaan kuvaa siitä tyynynpäällisestä! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana sävy on. Itselläni on kuitenkin vielä muistissa oma turkoosivaiheeni reilu kymmenen vuotta sitten. Ikeanturkoosit lasipullot ikkunoiden välissä saa vieläkin kylmät väreet :D Itselläni on tarkoitus tulla täältä keski-suomesta käymään kirppiksellä, ehkä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas kivaa, jos pääset kirppikselle! Mietin just, että mulla ei ole tainnut olla sinistä/turkoosia vaihetta sisustuksessa ikinä.

      Poista
  4. Turkoosi kuuluu mun ehdottomiin lemppareihin!

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana sävy! Minähän tempaisin ja ostin meille vuosi sitten juuri tuonsävyiset tyynynpäälliset. Nyt ne odottelee tuolla kaapissa maaliskuisia päiviä, jolloin kaivan ne ehkäpä esille. Nättejä kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, miten olet malttanut vuoden niitä piilotella meiltä? ;)

      Poista
  6. Ai ihan kokonaisen tyynynpäällisen? No sinähän oot vallan hullutellut väreillä :D No eikä, siis toi sävy ON kyllä tosi ihana ja sopisi varmasti hyvin teidän kodin muiden sävyjen kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehhee, siis mähän en ole tietenkään vielä mitään ostanut, edes sitä tyynynpäällistä. Haaveilen vasta... että tällaista värihulluttelua täällä. :D

      Poista
  7. Tosi kaunis sävy! Minäkin siirryin beessi/harmaa/valkea/musta/puu -linjalta sinisävyisiin verhoihin uudessa kodissa! Uuden kodin lattia on niin älyttömän vaalea (mitä ne nykyään tuppaa olemaan), että kaipaan jotakin sävyä, joskin hillittyä, kotiin. On muutoinkin vähän erilaiset verhot mihin olen tottunut, sillä niissä on KUKKIA! Mummoverhot :D Nyt mennään jo hui-asteikolla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun uusi koti näyttää instan perusteella niin ihanalta! Kukkaverhotkin kuulostaa hyvältä valinnalta <3 Onnea uuteen kotiin!

      Poista
    2. Kiitos! :) Aikamoisissa muutoksissa elellään, joten jotakin uudenlaista on kodissakin oltava jotta saa uuden elämän alkuun luontevammin.

      Poista
    3. No mä olen miettinytkin, että onko kyseessä isompikin muutos. Tsemppiä!

      Poista

Ilahdun kommentistasi!