maanantai 28. toukokuuta 2012

Kotipäiviä

Iloista alkavaa viikkoa kaikille!
Meillä vietetään raukeita päiviä. Pikku Prinssi nukkuu, kirsikkapuu kukkii. 
 Tuntuu, ettei mihinkään ole kiire, oman kodin rauha riittää. Vaikka poika tietysti valvottaa yöllä ja kaikessa riittää opeteltavaa, niin on tämä vain aikamoista luksusta, olla kotona koko perheen kanssa.


Meidän vauva on tosi pieni ja siro, mutta ilokseni löysin 45-senttisiä vaatteita perjantaina Babystylesta! Alimmissa kuvissa olevat kääntöhihabodyt ja housut maksoivat vain 4,90/kpl ja ovat tosi kivoja. Samasta paikasta löytyi myös tarpeeksi pieni kypärämyssy. Vauvaa on yllättävän paljon helpompi käsitellä kun ylimääräistä kangasta ei roiku joka puolelta. Nuo harmaat ja valkoiset puuvillasukat ovat oikeasti vauvan tumput H&M:ltä, erinomaiset pikkuruisille jaloille! Nämä pysyvät päällä tässä vaiheessa paljon napakammin kuin varsinaiset sukat. Toisen kuvan valkoinen jääkarhuhaalari on myös melko sopiva, pientä mitoitusta oleva 50-senttinen ja ostettu myöskin H&M:ltä. Onneksi uskalsin ottaa tuon pienimmän koon, vaikka se näyttikin kaupassa niin kovin pikkuruiselta. Oikeasti tässä on vielä reilusti kasvuvaraakin ja pehmeä fleece on kiva materiaali pienelle. Äitiyspakkauksessa tulleet vaatteet ovat kaikki toistaiseksi ihan liian isoja, mutta eiköhän niitäkin päästä vielä käyttämään.

Ajattelin jatkossakin kirjoitella kokemuksia lastenvaatteista ja ehkä jostain lastentarvikkeistakin tänne blogiin, josko niistä joku lukija saisi vaikka vinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!