sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Viikonlopulta

Täällä on vietetty oikein kivaa viikonloppua. Toukokuu on aina upeaa aikaa kun tuntuu, että joka aamu herätessä on hieman vihreämpää kuin edellisiltana. Etenkin kun eilen satoi kunnolla vettä ja tänään on paistanut aurinko pilvettömältä taivaalta, melkein kuulee ruohon kasvavan. Pian meidän pikku pihan kirsikkapuukin jo kukkii!


Kotosalla on ihmisen hyvä olla. Tykkään istuskella pihalla auringossa nyt kun ei ole vielä liian kuuma. Suojaisassa paikassa tarkenee oikein hyvin ottaa vähän aurinkoakin. Kaivoin esiin ja käyttöön Biothermin tuoksun ja Clarinsin huulikiillon, tuttuja kesäsuosikkejani. Tuollaista kirkkaan väristä huulikiiltoa ei oikein osaa käyttää talviaikaan, mutta kesällä se on ihan ehdoton. No7:n mansikkakermavaahdon näköinen kosteuttava  Heavenly Hydration -naamio taas on melko uusi hankinta. Aivan vastustamaton ulkomuoto, mutta myös tehokkaan ja toimivan oloinen tuote, ja muuten elämäni ensimmäinen kosteuttava naamio. Niin ja mikäs tuo ruokakuva tuolla seassa on? Me tehtiin eilen iso vuoallinen lasagnea, siitä tuli ihan huippua! Erilaiset keitot ja laatikkoruuat, joita saa syödä monta päivää putkeen, kuuluvat mun suosikkeihin. Ne vain paranevat lämmitysten myötä ja on niin ihanan helppoa kun on ruokaa kaapissa valmiina.

Ei me kuitenkaan ihan koko viikonloppua kotona homehduttu...


Lauantai-iltana vietettiin täällä Tampereella Museoiden yö-tapahtumaa. Ostamalla 6 euron hintaisen tapahtumalipun sai vierailla rajattomasti eri museoissa sekä matkustaa kohteiden väliä kahdella TKL:n bussilla suoraan 1950-luvulta. Samassa yhteydessä järjestettiin myös Designtori, jossa oli esillä (ainakin pääosin) pirkanmaalaisten yritysten design- ja käsityöläistuotteita. Päätimme miehen kanssa lähteä käymään tapahtumassa, ajatuksena olla vähän aikaa ja katsastaa meininki. Lopulta viihdyimme edes takaisin kierrellen yli kolme tuntia! Museoiden tarjonta oli tosi mielenkiintoista, erityisesti jäi mieleen Vapriikissa tämän kesän ajan esillä oleva William Lomaxin Tampere-aiheinen valokuvanäyttely, suosittelen lämpimästi. Kävimme tietysti myös Designtorilla, jossa oli myynnissä vaikka mitä kivaa ja kaunista - ostin hauskan pikku pipon vauvalle, mutta muita hankintoja ei tehty. Aika paljon jäi kyllä kutkuttamaan eräs sisustusaiheinen juttu, johon tuo miehekkäämpi osapuoli ensin iski silmänsä ja sitten innostuin itsekin! Todennäköisesti siis palaillaan lähiaikoina pienen huonekaluhankinnan muodossa aiheeseen... Lisäksi söimme muurinpohjalettuja, kiertelimme Tallipihan tunnelmallisissa pikkumyymälöissä ja tietysti matkustimme noilla upeilla busseilla. Kyllä kannatti lähteä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!