torstai 12. kesäkuuta 2014

Heijaa!

Haluan vinkata teille uudesta (ainakin itselleni tämä oli uusi löytö) verkkokaupasta nimeltä Heijaa. Kyseessä on sivusto, jossa myydään vielä hieman tuntemattomampien suunnittelijalupausten töitä, mm. BeDesignilta, Muoto&Mööpeliltä ja Susan Elolta. Eikä Heijaa taida olla pelkkä myyntisivusto vaan yhteistö, jonka jäseneksi voi liittyä ja esitellä sitä kautta omaa muotoiluaan. Loistoidea siis.

Tyylillisesti Heijaa:n valikoima iskee tosissaan meikäläiseen! Kokosin muutamia lemppareitani alla olevaan kollaasiin, aivan superkauniita ja käytännöllisiä tuotteita. Korujen suhteen olen yleensä nirso, mutta nämä mallit huolisin koska tahansa omikseni, eikä hintatasokaan ole mahdoton. Itse aion palata heijaa.fi:hin vielä monta kertaa haaveilemaan ja luulenpa, että jotain tulee jossain vaiheessa hankittuakin. Myös lahjaksi riittää vaihtoehtoja kauniista muotoilusta kiinnostuneille - hyviä lahjaideoitahan täytyy aina olla takataskussa.


 Kuvat lainattu: www.heijaa.fi2 kommenttia:

  1. Minä sain kyseisen firman sähköpostia ja ihastuin myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sähköpostin kautta itsekin löysin, olipa kiva ylläri kun suurin osa mielistä on niin turhaa spämmiä. Mutta hienoa siis että helmiäkin löytyy!

      Poista

Ilahdun kommentistasi!