maanantai 2. kesäkuuta 2014

Uusi sohva mielessäin

Mehän päätettiin vielä pitää nykyinen sohva jonkin aikaa ja myönnettävä on, että se sopii tähän uuteen kotiin yllättäen paremminkin kuin vanhaan. Mutta ei kai silti ole kiellettyä haaveilla uudesta sohvasta? Toiveissa olisi laadukas, ajaton ja yleisilmeeltään melko kevyt sohva, jossa olisi jämäkät istuintyynyt.

Tässä muutama vaihtoehto, joista voisin kotiuttaa jonkun vaikka heti!

Vaihtoehto 1: Adea Wilhelm. Aivan ihana ja klassinen hieman fiftarihenkinen sohva, jossa istuintyynyjen jämäkkyys yhdistyy muhkean rentoihin selkätyynyihin. Tästä sohvasta on saatavilla myös kulma- ja divaanimalleja. Meille sopii uuden kodin olohuoneeseen tosi hyvin divaanimalli ja onhan se mukavakin (nytkin hengailen divaaninurkassani...), joten tämä on hyvin vahva vaihtoehto. Suuri plussa irrotettavasta ja pestävästä verhoilusta! 

kuva lainattu: norr.fi/adea

Vaihtoehto 2: Adea Friend. Tämä Adean uutuussohva on mukava, mutta hyvin jämäkkä perussohva, jossa viehättää jalkojen veikeä muotoilu. Tätä sohvaa on saatavilla kolmessa eri leveydessä ja sirojen käsinojiensa ansiosta myös pienemmät koot tarjoavat mukavasti istumatilaa. Irrotettava ja pestävä verhoilukangas olisi käytännöllinen ja tarjoaisi myös mahdollisuuksia vaihteluun, jos sohvan väriin kyllästyy. Kulmasohva- tai divaanivaihtoehtoa tähän ei ole saatavilla eri sohva on todellakin perussohva ja hyvin klassinen sellainen.

kuvat lainattu: norr.fi/adea

Vaihtoehto 3: Interface Mango. Tähän sohvaan ihastuin ensisilmäyksellä - siis livenä, kuvissa se ei mielestäni pääse ollenkaan oikeuksiinsa. Aivan ihanan jämäkkä ja tyylikäs sohva, jossa on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja koota juuri itselleen sopivan kokoinen kulmasohva, divaanimalli tai millaisen nyt haluaakin. Matala selkänoja on kaunis ja muodot kaarevat. Parasta on kuitenkin istuintyynyjen jämäkkyys yhdistettynä mukavuuteen, aivan ihanaa laatua. Miinuspuolena on se, että verhoilu on kiinteä, enkä taida uskaltaa hankkia kangassohvaa, jonka kankaat eivät ole vaihdettavissa ja pestävissä.

kuva lainattu: vepsalainen.fi
kuva lainattu: interface.fi


Näiden kangassohvien ohella mielessä pyörii aina silloin tällöin myös nahkaversiot. Nahka olisi materiaalina helppohoitoinen, mutta tällä hetkellä kallistun kuitenkin kangassohvaan sen mukavuuden ja lämmön takia.

Mikä näistä sohvista olisi sinun valintasi ja miksi?

2 kommenttia:

  1. kannatan sohvaa, jonka päälliset ovat pestävissä, sillä sohva on entinen, kun se likaantuu pahoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan samaa mieltä. :) Me päädyimme Adean sohvaan, jossa koko verhoilu on irrotettavissa ja myös vaihdettavissa. Näin sohva on paljon pitkäikäisempi.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!