sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Meidän eteinen

Meillä on toimiva eteinen, paljon isompi kuin vanhassa kodissa. Jo pelkästään se tuo lisätilaa, että asunnon ulkopuolella on varasto, jossa rattaita säilytetään - vanhassa kodissa kun ne aina tukkivat koko eteisen. Tässä nykyisessä eteisessä on reilun kokoinen liukuovikaapisto, joka kätkee sisäänsä paljon kenkiä, takkeja, joogamattoja ja sen sellaista. Tuulikaapissa on lisäksi naulakko ja pieni kaappi, jossa säilytetään asusteita. Olisi kyllä mukavaa, jos tähän tilaan mahtuisi vielä jokin lipasto tai penkki, mutta nykyiselläänkin kokonaisuus toimii ihan hyvin.Eteisen lattia on helppohoitoista laattaa, sama materiaali jatkuu myös keittiön puolelle. Keittiö jää tuonne peiliovien toiselle puolelle ja nuo kaksi ovea oikealla puolestaan vievät WC:hen sekä kodinhoitohuoneeseen. Meillä on siis tässä eteisen yhteydessä ihan erillinen kodinhoitohuone kuraralleineen ja mikä parasta, kyseisen huoneen läpi ei ole kulkua minnekään. Olen tykännyt tästä ratkaisusta ihan hurjasti!


Emme ehtineet vaikuttaa laattamateriaaliin, mutta täytyy sanoa, etten olisi parempaa osannut valita. Todella kiva lämpöisen harmaa sävy ja himmeä kiilto. Niin ja siis mainitsinhan sen helppohoitoisuuden jo? ;)


Huomenna on pikku-T:n viimeinen päivähoitopäivä ennen kesälomaa. Ja mitkäs muutkaan ne siellä eteisessä odottavat kuin kuravaatteet...?


Periaatteessa olen vähän sitä mieltä, että säästä on turha puhua, kun ei se puhumalla kuitenkaan muuksi muutu. Mutta nyt täytyy kyllä myöntää, että kesäloman voisi aloittaa toisenlaisissakin merkeissä, eiköhän näitä kurahousuja ehditty pukea ihan tarpeeksi talven mittaan. Istun tällä hetkellä yläkerrassa ja kuuntelen kun rankkasade hakkaa kattoa. Taidankin hipsiä peiton alle kuuntelemaan tätä ääntä, ihan parasta unimusiikkia. Ja toivotaan vähemmän märkiä kelejä ensi viikolle!


P.S. Molo Kidsin "tuulipuku" on ihan huippu tällaiseen sateiseen kesään. Kevyempi kuin kuoripuku, mutta kuitenkin täysin tuulen- ja vedenpitävä sekä hengittävä. Ja ihanan värikäs tietenkin. Suositteluni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!