lauantai 12. syyskuuta 2015

Hee is here

Yksi pitkään muhinut sisustushaave on toteutunut kun olkkariimme on saapunut valkoinen Hayn Hee Lounge Chair. Myös vanha, muhkeampi ja perinteisempi nojatuoli jää olkkariin, mutta tämä saa nyt toimia lisäistuimena tarvittaessa. "Aika hassu tuoli", oli pikku-T:n kommentti. Kuitenkin kuulemma tosi hienokin. Miehen mielipidettä en ole vielä ihan täysin saanut selville, mutta taitaa tykätä. 

Myönnän, että hankinta muhi pitkään, koska mietin, sopisiko tämä meille kuitenkaan. Turhaan pähkin, se sopii ihanasti. Vai mitä te sanotte?

Minä olen ainakin ihan rakastunut! Jotain valkoista tämä tila kaipasikin. Nyt valkoinen tuoli nappaa väriparin kivasti TV-tasosta sekä toki muistakin valkoisista elementeistä tilassa. Lupaan nappailla vielä lisää kuvia, mutta nyt oli pakko päästä jo julkaisemaan jotain.


Huvitti kun perustelin tätä hankintaa itselleni sillä, että tuoli on monikäyttöinen ja tosi näppärä siirtää terassillekin tarvittaessa. Muuten hyvä, mutta se ei taida kovinkaan näppärästi mahtua tuosta meidän takaovesta ulos. Joten siirto onnistuu kyllä - etupihan kautta. ;)

Matosta olen muuten saanut useita kyselyitä ja se on kyllä ollut tähän asti ihan nappihankinta. Kyseessä on siis Ikean Hodde-matto 2x3 metrin kokoisena, hinta 99,- eli ei paha ollenkaan. Pinta on mukavan eläväisen näköinen ja aavistuksen hohtava auringon valoa vasten. Uskon, että sopisi materiaalinsa puolesta oikein hyvin myös eteiseen tai ruokapöydän alle. Toki lapsiperheen olkkarissakin tämä on kätevä, eivätpähän lego-palikat huku maton nukan sekaan. 

Hyvää viikonlopun jatkoa!

8 kommenttia:

 1. Hyvin sopii tuoli paikalleen. Matto on myös tosi kiva. Meillä olohuoneen matto puuttuu vielä, kun en ole oikein keksinyt minne suunnata matto-ostoksille täällä Saksassa. Ikeaanpa tietenkin. Miten lie tuo matto on mennyt minulta aikaisemmin ihan ohi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja. Tuo Hodde taitaa olla suht uusi mattomalli Ikeassa, ehkä siksi mennyt ohi? Nythän on tulossa paljon ihania uutuusmattoja syksyksi Ikeaan, ihan mielenkiinnolla odotan.

   Poista
 2. Kauniin harmoninen olohuone :) Ihana väripilkku tuo Artekin valaisin !

  Kivaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo Artekin valaisin on kyllä munkin mielestä aika ihana. Samoin, kivaa viikkoa!

   Poista
 3. Täällä odotellaan kuumeisesti kahta valkoista Hay Heetä! Niitä perusmallisia siis. On vaan pitkä toimitusaika, 4-5 vkoa..Talveksi saavat tulla sisätiloihin, mutta keväällä vien ne takaterasillemme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalta! Ajattelitko niitä ihan ruokapöydän tuoleiksi? Ovat kyllä tosi kauniin ilmavat vaikka eteisessä tai missä vaan.

   Poista
 4. Ruokapöydän ääressä on jo kuusi tuolia eli Heet saavat talvikautena etsiä paikkansa muualta. Toinen saa varmaankin paikkansa olohuoneesta niin kuin teilläkin ja toinen voi mennä vaikka makkariin. Siihen on aina yöksi helppo laittaa päiväpeitto. Tulisivat jo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta. Toivottavasti saat omasi kotiin pian!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!