torstai 24. syyskuuta 2015

Pisaroita purkissa


Eikö ole suloinen tämä Iittalan Kastehelmi-sarjan uusi tulokas, kannellinen purkki? En voinut vastustaa tätä kun näin uutuudet Prismassa. En tosin ostanut purkkia itselleni vaan ystävälleni tuliaiseksi. Onneksi hänkin tuntui pitävän siitä kovin.

Kastehelmi-sarja on kyllä aivan ihana kauttaaltaan. Ihailen sitä, miten monenlaiseen tyyliin sarja sopii - modernista hyvinkin perinteiseen ja romanttiseen saakka. Itseltäni löytyy tästä sarjasta tarjoilukulho sekä tuikkukippo, molemmat ahkerassa käytössä. 

Huomasin, että Kastehelmi-sarjasta saa uutena myös juomalaseja ja ne jäivät vähän mieleen pyörimään. Nimittäin meillä olisi oikeasti tarvetta yhtenäistää juomalasivalikoimaa, tällä hetkellä kaapissa majailee melko sekalainen seurakunta.

4 kommenttia:

 1. Kaunis purkki ja hyvä lisäys Kastehelmi - sarjaan. Noissa voi säilyttää vaikka mitä ja tosiaan sopii monenlaiseen tyyliin ja helppo yhdistellä keskenään.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Oi, tämä täytyy tsekata, kun pääsee sellaiseen kauppaan missä näitä on. Voisi ostaa itselle syyslahjaksi. :) Mä tarvitsisin korviksille, joita käytän päivittäin (tykkään vaihdell) kivan säilytysrasian ja tässähän se olisi. Tuo kansi hiukan hämää, kun on tasainen, pitäisikö siinäkin olla kastehelmiä...

  Juomalasit on kauniita myös, ehkäpä voisi alkaa kerätä paremmiksi laseiksi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas tykkään kun kansi on sileä, olisi jotenkin liikaa, jos siinäkin olisi noita kastehelmiä...? Juomalasit tosiaan houkuttaa muakin!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!