perjantai 26. helmikuuta 2016

Arabian Uhtua

Meillä on astiakaapissa lähinnä Iittalan valkoista Teemaa ja Marimekon Siirtolapuutarha-sarjaa, juuri niitä samoja, jotka melkein jokaisen sisustusbloggaajan kaapista löytyvät. Niiden seurana on kuitenkin myös jotain vähän erilaista, nimittäin Arabian Uhtua-sarjaa suoraan 70-luvulta.


Mieheni vanhemmat ovat aikanaan keränneet perheelleen ison astiaston tästä sarjasta ja nyt kun he asustelevat kahdestaan, ei valtavalle määrälle lautasia ja kippoja ole tarvetta. Niinpä osa on päätynyt meille. Uhtua-sarjan kupit eivät oikein miellytä omaa silmää, mutta lautasista tykkään. Ne ovat kivan kokoisia arkeen ja jotenkin sympaattisen muotoisia. 


Nyt tuollaiset siniharmaat sävyt ovat tosi pinnalla. Oikeastaan Uhtua näyttää jopa trendikkäältä! Kuvissa näkyvä lusikka on muuten minun vanha, tosi ahkerassa käytössä meillä.


Tulee kyllä hyvä mieli kun voi käyttää kymmeniä vuosia vanhoja tavaroita arjessa. Ei kaiken tarvitse olla niin uudenkarheaa. Ja kaikki palaa muotiinkin ennen pitkää. Kuten tuo sininen - olisitteko vielä vuosi sitten uskoneet?

10 kommenttia:

 1. Mäkin tykkään! Sympaattisen arkiset ja ihanan tavalliset.

  VastaaPoista
 2. Meillä on kanssa tuota sarjaa. Kahvikuppeja ei tule käytettyä; ovat aika pieniäkin, kun on mukista tottunut kahvinsa juomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nuo kahvikupit eivät oikein iske. Tosin sitten kyllä Marimekon pikkukupeista tykkään hirveästi.

   Poista
 3. Meillä oli lapsuudenkodissa samaa sarjaa. Nykyään ovat mökkiastiastona. Pakko oli klikata kun bongasin kuvan. :)

  VastaaPoista
 4. Jotenkin söpöt lautaset, ja laatu/kestävyys on taatusti rautaa.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!