maanantai 15. helmikuuta 2016

Inspiraatio: Ystävän kaunis koti myynnissä

Ystävälläni on aivan mielettömän kaunis koti - ja se on nyt myynnissä. Sain luvan jakaa nämä upeat myyntikuvat, joista juuri nyt inspiroidun kovasti, vaikka olen toki tätä kaunista kotia ihaillut ihan livenäkin usein. Mutta niinhän se on, että vaikka koti olisi livenä kuinka upea, niin kyllä vain hyvän kuvaajan hyviä sisustuskuvia on aina suuri ilo katsella. Kelpaa tosiaankin myydä kotia tällaisilla kuvilla - verrattuna sellaisiin pimeisiin, ahtaisiin räpsyihin, joihin joskus (liian usein) myynti-ilmoituksissa törmää.


Ensimmäiseksi kuvaksi halusin valita tämän seesteisen makuuhuonekuvan, jossa on juuri nyt niin ajankohtaista vaaleaa turkoosia sävyä. Täydellisen rauhoittava ja samalla piristävä sävy. 


Kuten huomaatte, niin tämän kodin asukkailla on todellakin tyylitajua. Eikä kyllä yhtään sen vähempää laatutietoisuutta, koti on täynnä hienoa tekniikkaa ja keittiökin viimeisen päälle varusteltu.


En kyllä käsitä, miten ne raaskivat myydä tämän!


Yleisilme kodissa on vaalea, vaikka itse asiassa siellä ei ole yhtään valkoista seinää ja keittiökin on varsin tummanpuhuva. Valaistukseen on panostettu (niin kade noista spottivaloista!) ja hurjasti lisää valoa tuo myös kattoikkuna. Tykkään todella paljon tästä toteutuksesta, jossa kaikki seinät on maalattu lämpimän beigellä sävyllä. Houkuttaisi aika paljon tehdä vastaava toteutus myös meillä - etenkin ikkunaseinällä ikkunat oikein korostuvat.


Täytyy kyllä sanoa, että jos meidän muutosta tähän kotiin olisi hiukan enemmän aikaa, niin harkitsisin varsin vakavasti tähän kaunokaiseen tarttumista.


Myynti-ilmoitus ja kaikki kuvat löytyvät täältä (niin kauan kuin tämä nyt ylipäätään on myynnissä). Inspiroivaa maanantai-illan jatkoa!

7 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän upea asunto! Toivottavasti menee nopeasti kaupaksi :)

  VastaaPoista
 2. Wau!!! Käsittämättömän upea! Rohkea mutta harmoninen.

  VastaaPoista
 3. Voi apua!! Tuommoiseen jos joskus elämässä olisi varaa!! Ja mikä täydellinen turkoosi tuo seinämaali *himoitsee ja zuumaa omia seiniä* :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo varustelun ja materiaalien taso on kyllä huikea! Ja hei, ajattelin juuri sua tuon seinäsävyn kohdalla. Jos haluat, voin tiedustella tarkkaa sävyä. :)

   Poista
  2. Hih, ehkä nämä kuvat riittää alkuun. Nyt kun me vaihdettiin se järjestys (ainiin, siitä piti tehdä postaus!!), niin tuntuu, ettei tuo ko. seinä kaipaakaan enää uutta väriä! Ehkä siis säästän maalaamisen siihen seuraavaan kertaan, kun on PAKKO keksiä jotain uutta kotiin :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!