keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Tyttöjen viikonloppu ja ostokset

Sain viime viikonloppuna rakkaita ystäviä vieraakseni Tampereelle. Paljon naurua, pohdintaa elämästä ja ajan kulusta, muistoja, haaveita, elämänmuutoksia, kuulumisia. Olin varanut meille Tornihotellista 21. kerroksen huoneen, joka oli jo elämys sinänsä. Yövyin itse tässä reilun vuoden vanhassa hotellissa ensimmäistä kertaa ja tykkäsin kovasti. Erityismaininta hyvälle palvelulle sekä loistavalle aamiaistarjonnalle. 

Viikonloppumme kului melko kultturellissa hengessä. Teimme pienen kävelykierroksen keskustassa ihaillen historiallisia paikkoja, kahvit joimme ihanassa museo Milavidassa. Illalla kävimme Tampereen Työväen Teatterissa katsomassa juuri ensi-iltansa saaneen näytelmän Niin kuin taivaassa. Tampere on upea ja aktiivinen teatterikaupunki, jonka tarjontaa tulee hyödynnettyä aivan liian vähän, vaikka tässä ihan lähellä asun.

Teatterin jälkeen illan kruunasi vielä illallinen August von Trappessa. Kuten teattereita, myös ihania ravintoloita Tampereella riittää ja tulee jatkuvasti lisää. Minulla on mielessäni pitkä lista testattavista paikoista, joista tämä August von Trappe oli yksi. Ihanasti sisustettu ravintola, hyvä palvelu ja maistuva ruoka, olimme tyytyväisiä. Yökerhomeininkeihin meistä ei nyt tällä kertaa ollut, piipahdus Moro Sky Barissa riitti.Hiukan tuli shoppailtuakin. Ostin puhelimeen tyylikkäät By Malene Birgerin kuoret Cotton-liikkeestä sekä Sokokselta Vagabondin nilkkurit, jotka esiintyivätkin jo aiemmin täällä blogissa haavekollaasin puolella. Nämä Vagabondin teräväkärkiset nilkkurit ovat niin mun suosikkeja, huippumukavat jalassa ja kuitenkin niin hienostuneen malliset. Näitä tulen varmasti käyttämään todella paljon. 

Nyt näyttäisi muuten olevan hempeä puuteriroosa todella kova hitti tänä keväänä muotimaailmassa ja uskokaa tai älkää, olen vähän innostunut siitä! Voisi olla kiva yhdistää tällaiseen konjakinruskeaankin jotain haaleaa roosaa.


Olen viime aikoina miettinyt aika paljon asiakaspalvelua, ihan sen perusteetkin tuntuvat olevan monessa paikassa hieman hakusessa. Siksikin kulunut viikonloppu oli jotenkin niin ihana. Saimme loistavaa palvelua kaikkialla. Cottonin sydämellinen myyjä sai hymyn huulille pelkästään sillä, että hän tervehti jokaista liikkeeseen sisälle tulijaa sanomalla "Hei, tervetuloa!". Kuinka usein tätä sanaparia oikeasti kuulee?Minulla on ollut ties kuinka kauan luonnoksissa postaus lempipaikoistani Tampereella. Nyt otan itseäni niskasta kiinni ja kirjoitan sen loppuun! Koska Tampere ansaitsee sen. :)

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta viikonlopulta! Ja joo, lempipaikat Tampereelta kiinnostaa kovasti. Varmasti aika paljon kattavampi kuin mun suositusräpellys Mansesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana viikonloppu. Koitan saada pian tuon Tampere-postauksen valmiiksi.

   Poista
 2. Oi, Tampere on ihan ehdoton lempikaupunkini! Olemme usein tytön kanssa käyneet Tampereella yhdessä viettämässä äiti-tytär viikonloppua. Kaksi yötä hotellissa, hotellin saunaosaston käyttöä, runsaita hotelliaamiaisia, shoppailua, hyvää ruokaa.. Tampereelle on aina mukava mennä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa aivan ihanalta nuo teidän äiti-tytär-viikonloput. Tässähän alkaa melkein haaveilla omasta tyttärestä... ;) Itse asiassa suunnittelin kyllä vähän vastaavaa viikonloppua meidän perheen kanssa, se voitaisiin toteuttaa ihan täällä Tampereella, ei aina tarvitse lähteä kauemmas.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!