sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Monta rautaa

Tykkään siitä, että kesäloman jälkeen alkaa olla taas monta rautaa tulessa. Saan aikaiseksi paljon enemmän kuin lomamoodissa. Tykkään siitä fiiliksestä, että kohta on taas syksy. Kuulaat aamut, ruskan värit. Syksy on samaan aikaan täynnä energiaa ja silti on lupa käpertyä kotiin ja rauhoittua kesän menojen jälkeen.

Huomenna alkaa taas normaali arki meidän perheessä kun mieskin menee takaisin töihin ja poitsu päiväkotiin. Kivaa, mutta myönnän, ettei aamun hoitoon vienti ole missään nimessä mun lempipuuhaa. Energiaa teille kaikille (muillekin), joilla on edessä uusi alku huomenna aamulla!

Nappasin muutaman kuvan eilen ja huomasin, että näistäkin tuli vähän syksyisiä jo. Huomaatteko muuten jotain uutta meillä kotona?

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä arkeen ! Mulla alkoi työt jo viikko sitten, mutta ihan pöllönä enimmäkseen pyörin. Aina se vaatii hetken päästä vauhtiin. Jos nyt ensin saisi vaikka lapset jonkinlaiseen rytmiin ennenkuin koulut alkavat...kovin pitkään kukkuvat iltaisin, kääk :(

  Kivaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja samoin teille! Eiköhän ne koululaisetkin siitä solahda rytmiin aika hyvin. Onneksi aamut on vielä valoisia.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!