perjantai 3. kesäkuuta 2016

#lempimuoto

Oletteko huomanneet Instagramissa lempimuoto-kisan? Mun mielestä näitä lempparijuttuja on aina kiva miettiä ja palkinnothan ovat aivan upeat, joten päätin osallistua kisaan tällä kuvalla.


Lempimuoto tietysti vaihtelee ja hyvä niin, mutta tässä muutama tämän hetken lemppari.

- Studio Arto Halmetojan Minimi-jakkara: Mieheni bongasi tämän alun perin ja ostin sen hänelle 1-vuotishääpäivälahjaksi. Jakkara on hakenut meillä paikkaansa, sillä kolmijalkaisena se ei oikeasti oikein sovi lapsiperheen jakkaraksi - pikku-T nimittäin käyttää jakkaroita paljon. Nelijalkaiset Artekit ovat huomattavasti parempi vaihtoehto arkikäyttöön. Nyt keksin tuoda kauniin muotoisen jakkaran olkkariin, sohvan vierustalle, pieneksi sivupöydäksi. Tästä paikalta se näkyy moneen suuntaan. 

- Adean Camp-sohva: Ajatonta, kestävää, kaunista suomalaista muotoilua. Sivusta päin huomaa hyvin selkänojan kaarevan muodon, joka on mielestäni kaunein yksityiskohta tässä sohvassa. Yksinkertainen on usein kaunista, niin tässäkin tapauksessa.

- Hay Tray -tarjotinpöytä: Juuri sopivan kokoinen pöytä meille ja ihanan ilmava muotoilu, joka ilahduttaa joka päivä. Melkein kaikkeen kyllästyn ajoittain, mutta tähän en ole vielä kahdessa vuodessa kyllästynyt yhtenäkään päivänä. Valkoiseen värin vaihtamista olen joskus harkinnut, sillä mustassa pöly näkyy niin tuskastuttavan hyvin. Toistaiseksi olen kuitenkin tyytynyt pyyhkimään pöytää ahkerasti, sillä en usko, että valkoinen näyttäisi yhtä hyvältä meidän olkkarissa.

Mikä on sun lempimuoto kodissasi juuri nyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!