torstai 23. kesäkuuta 2016

L.O.M.A. & bucket list

Jee, kesälomani alkoi tänään! Mahtava tunne kun edessä on neljä viikkoa aikaa perheelle, ystäville, reissailuille, liikunnalle, nukkumiselle ja kaikelle muulle tärkeälle. Ehkä käy kuten yleensä lomilla ja saan uutta inspiraatiota myös bloggaamiseen. Ainakin postausideoita on päässä vaikka kuinka paljon.

Nyt kun kaikenlaiset bucket listit ovat niin pinnalla, niin tein omalle kesälomalleni sellaisen.


Ui meressä. Todennäköisesti onnistuu, koska meillä on merenrantamökki vuokrattuna heinäkuussa. Toivon ja uskon, että myös saan uintiseuraa perheen pojista.

Tepastele paljain jaloin vitivalkoisilla, vastamaalatuilla portailla. Luultavasti onnistuu, ellei maalari nyt jostain syystä peru viime hetkellä...

Pidä taukoa sisustamisesta. Tämän onnistumisesta en ole yhtään tippaakaan varma, itse asiassa hyvinkin epävarma, mutta loman mittainen tauko sisustusasioiden miettimisestä tekisi varmasti oikein hyvää.


Kokkaa helppoja herkkuja ja kata kauniisti ystäville. Olemme onnekkaita, sillä saamme kesävieraita niin kotiin kuin sinne vuokramökillekin.

Sekoita unirytmi ja nauti valoisista illoista. Tämä onnistuu, halusin tai en... perheen iltavirkut pojat ovat mestareita kääntämään unirytmin lomatilaan, eikä minulla kyllä ole mitään sitä vastaan.

Käy juoksemassa järven rannassa tosi myöhään. Näin todella aion tehdä, yölenkkeily on hauskaa, kuuntelen samalla Spotifysta kesän parhaita soittolistoja. Kesäsade ei tässä puuhassa haittaa, oikeastaan päinvastoin.


Katso joku sarja yhdessä miehen kanssa. Tämä on ollut perinteinen kesäharrastus meillä. Muut sulkevat telkkarin kesäksi ja minä katson sitä enemmän kuin talviaikaan. ;) Yövahti-sarja olisi yksi potentiaalinen ehdokas.

Joogaa.  Viime kesänä en jooganut. Suuri virhe.


Retkeile ja koe uusia paikkoja. Haistele metsää, muista eväät. 

Pidä pientä paljon sylissä. Hän kasvaa niin vauhdilla. Hän on 4-vuotias vain yhtenä kesänä. Ja 4-vuotias on ihan parasta kesäseuraa. 

 
 Ihanaa juhannusta ja kauniita kesäpäiviä toivotellen, 
Suvi

6 kommenttia:

  1. Oikein hyvää lomaa ja juhannusta.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
  2. Ihanat suunnitelmat :) Meillä on muuten suunnitelmissa kesäreissu Tampereelle - jos sattuu aikataulut yksiin, niin voitaisiin tulla teitä moikkaamaan!

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!