torstai 20. lokakuuta 2016

Inspiraatio: Puoliksi maalatut seinät

Jatketaan maaliasioilla, kävin nimittäin eilen vähän rautakaupassa... Olkkarin tummaa seinää ei kuitenkaan vielä maalata. Mies totesi eilen, että hän mielummin vaihtaa vaikka lattian. :D Ja tekin olitte melko yksimielisesti tumman seinän kannalla. Siispä yritän nyt vielä kestää sitä hetken. 

Ostin kuitenkin eilen valkoista maalia, tarkoituksena maalata vierashuoneen tumma seinä valkoiseksi (huone on niin pimeä, että uskon tämän olevan hyvä ratkaisu) JA makuuhuoneeseen ns. puolikas seinä. Alaosa tulee jäämään nykyiseen sävyynsä ja yläosa valkoiseksi. Jännittää kyllä, miten me maalaustumpelot tässä onnistumme, mutta jos ei koita ei voita ja yrittänyttä ei laiteta ja silleen.

Tässä muutamia ihania inspiskuvia puolikkaista seinistä, olkaapa hyvät.

kuva lainattu täältä
kuva lainattu täältä
kuva lainattu täältä
kuva lainattu täältä
kuva lainattu täältä
kuva lainattu täältä

Oma suosikkini on tämä viimeinen makuuhuonekuva, koska se inspiroi nyt tässä projektissa eniten. Tuossahan yläosa muuten ei ole valkoinen vaan vaaleampi beige/harmaa, näyttää tosi hyvältä niinkin. 

Nyt otan mielelläni vastaan viime hetken maalausvinkkejä onnistuneen lopputuloksen saamiseksi!

4 kommenttia:

 1. Hyvät rajaukset on kaiken a ja o. Älkää käyttäkö maalarinteippiä, vaan sitä oranssia, joka on vähän kalliimpaa, mutta lähtee irti ilman liimajäämiä. Tsemppiä, maalaaminen on kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon hyvästä vinkistä, käyn vielä ostamassa sitä oranssia teippiä! :)

   Poista
 2. Hauska idea, jään mielenkiinnolla odottamaan lopputulosta :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!