sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Mansen Blogikirppis -fiilistelyt

Viikko sitten tähän aikaan avattiin Mansen Blogikirppiksen ovet Vooninki-salissa Finlaysonilla ja päästettiin jonottajat sisään. Oli kyllä niin hyvä fiilis! Ulkona oli luihin ja yrimiin tunkeutuva kylmyys, mutta sisällä lämmin tunnelma. Kaikki bloggaajat olivat laittaneet pöytänsä koreiksi, Pyynikin legendaarisia (ja maailman parhaita!) munkkeja myytiin ulkopuolella ja Tampereen Jäätelötehtaan jätskejä sisällä ja mukana olevilla yrityksillä oli mitä kauneimpia esillepanoja ihanista tavaroistaan. Ja tietysti puitteet vanhassa tehdassalissa olivat jälleen ihan vailla vertaansa.


Itse sain myytyä taas ihan mukavasti turhia, mutta erittäin hyväkuntoisia tavaroita pois nurkista. Lähinnä Pikku-T:n vanhoja vaatteita. Niitä on muuten jo kertynytkin tosi iso määrä tässä neljän vuoden varrella, vaikka osan olenkin antanut tai myynyt eteenpäin. Vein kirppikselle kokeilumielessä myös yhden Muuton Visu-tuoleistani, koska sille ei tunnu löytyvän meiltä nyt paikkaa. Tuoli ei mennyt kaupaksi, joten jos joku siellä ruudun takana on tästä kiinnostunut, niin laita vaikka sähköpostia minulle. 


Tietysti ensimmäisiä asiakkaita taas hemmoteltiin, tällä kertaa upealla goodieämpärillä. Tällä kertaa mukana oli myös oma, Sokos Herkun tarjoama ylläri lapsiasiakkaille. 50 ekaa sai suloisen Soma-nallen kassin, jossa sisällä oli sokeroimaton pillimehu ja luomusmoothie. Ainakin omasta pöydästäni myin aarteita pienille asiakkaille, jotka ylpeinä pakkasivat ostoksensa näihin omiin ostoskasseihin. Lapset ovat muuten aina kyllä niin ihania asiakkaita hartaasti säästettyine rahoineen ja he selvästi harkitsivat ostoksiaan todella tarkkaan.


Palataan sitten vielä hiukan kirppistä edeltäneen illan tunnelmiin. Retromoderni-blogin Suvi oli taas järkännyt meille vaikka mitä ihanaa. Kun olimme saaneet lauantaina kirppispöydät valmiiksi, niin oli aika hiukan herkutella. Maka-Sushi tarjosi meille herkkuja, mitä ainakin minä suurena sushi-fanina arvostin tosi paljon. Alla olevassa kuvassa Curiouser & Curiouser -blogin Noora on käymässä kiinni herkkupaloihin.


Yhteistyökumppanit lahjoivat meitä bloggaajia aivan ihanilla seteillä. Tämä oli kiva ylläri ja tuntui tosi mukavalta, sillä kyllähän tällaisen tapahtuman järjestämiseen meiltä kaikilta bloggaajilta suht paljon aikaa kuluu. Setissä oli kahvin ja teen lisäksi muun muassa sokeritonta suklaata (tosi hyvää), Madaran kuorinta, Jordanin design-hammasharja sekä Pyyhekauppa Linan lahjana ihana siniharmaa hamam-pyyhe, johon olen ihan täysin ihastunut. Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille!


Kerta kaikkiaan upeat ja inspiroivat kukka-asetelmat olivat kukkakauppa Opuntian käsialaa.



Aamulehti kävi tapahtumassa tekemässä juttua ja minä jouduin (tai pääsin) haastateltavaksi. Hetki oli vähän kiireinen juuri tuossa kohtaa, mutta ihan hauska kokemushan se oli. Alla oleva kuva on Aamulehti.fi:stä napattu. Tuo kädessäni oleva valaisin löysi hyvän uuden kodin kirppikseltä.


Kiitos kaikille mukana olleille bloggaajille, on ollut ihana tutustua teihin ja tunnelma tapahtumassa on todella loistava. Mielelläni olen mukana jatkossakin! Erikoiskiitos tapahtuman puuhanaiselle, upealle Retromoderni-blogin Suville. Kiitos myös kaikille asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille! Tällaiset tapahtuvat ovat mielestäni ihan huippua kaupunkikulttuuria. 

2 kommenttia:

Ilahdun kommentistasi!