keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Sinä olet aurinko

Neljävuotias lapseni on elämäni aurinko. Energinen, utelias, täynnä myötätuntoa ja myötäintoa. Hän arvostaa elämässä oikeasti tärkeitä asioita kuten omaa peittoa ja tyynyä, "ihan älyttömän hyvää" ruokaa, piiloleikkejä ja kutittamista.

Hänen kanssaan voi käydä kahdestaan uimahallissa niin, että myös äidillä on hauskaa. Hänen kanssaan voi lähteä kahdestaan bussilla kaupunkiin, käydä kolmessa lelukaupassa (ja kolmessa vaatekaupassa) vain katselemassa ja kahvilla hienossa kahvilassa ilman itkupotkuraivareita. Tavarat eivät lehtele, kahvikupit eivät kaatuile. Hän muistuttaa äitiä liikennesäännöistä ja jutustelee small talkia parturissa. Hän on ylpeä omista taidoistaan ja ystäviensä taidoista. Isona hänestä tulee palomies tai supersankari.


Tänään aamulla häntä nauratti, koska ihoni tuoksui kuulemma ihan unelta. Hassu rakas, sanoin. Siihen neljävuotias totesi: rakkaus tuntuu kivalta ja makoisalta.

Niin se kyllä tuntuukin!

6 kommenttia:

 1. Apua en pysty miten ihan kirjoitus ja ihana, ihana pikkumies <3 <3 <3

  VastaaPoista
 2. Ihana tädin rakas! Nähdäänhän pian! ❤️ T. Maiju

  VastaaPoista
 3. Voi että! No just tällaisia pienet pojat parhaimmillaan on! Täältä löytyy yksi ihan saman luonteinen :) Voi kun asuttaisiin lähekkäimmin, niin voisi nähdä helpommin! Tulkaa taas pian Flamingoon lomalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! Teidän N. on NIIN ihana. <3 Flamingon reissu on kyllä ollut suunnitteilla, mutta en ihan vielä tiedä, milloin se saadaan toteutumaan.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!