perjantai 16. joulukuuta 2016

Hiukan erilaiset joulutortut

Terve teille tonttuset! Eikö menekin aika näin joulun alla ihan järkyttävää vauhtia? En ole ehtinyt tänne blogiin pitkiin aikoihin. En ole tänäkään vuonna joutunut suuremmin stressailemaan jouluvalmisteluista. Itse asiassa pääsen naurettavan helpolla. Suuntaamme valmiisiin ruokapöytiin ja lahjojen suhteen meillä on perheessä kiertävä systeemi - jokainen hankkii vain yhden lahjan. Joulusiivoiluja en ole koskaan harrastanut vaan teemme ihan normaalit viikkosiivoukset ja keväällähän se sitten kuitenkin iskee, ihan kauhea puunausinto, jolloin kaikki on pestävä ja kiillotettava. :D Mutta silti, tästä helppoudestakin huolimatta tuntuu, että hoidettavia asioita on ihan tuhat koko ajan, huh.

Joulussa parasta on kyllä kaikenlainen läheisten muistaminen, kuluneesta vuodesta kiittäminen ja yhdessäolo. Meillä Suomessa kun ei ikävä kyllä ole Thanksgiving-perinnettä, niin joulu on hyvää aikaa tähän. Päiväkodin joulujuhla sai viimeistään sisäisen pikkutonttuni niin hereille, että lähetin lopulta jopa muutaman joulukortinkin! Mutta myönnän, että joulun suhteen fiilis on nyt se, että ONNEKSI se on ensi viikolla ja sitten alkaa kevät ja valo lisääntyy ja voi keskittyä kaikkeen muuhun. 

Tässäpä yksi vinkki superhelppoon, jouluiseen tarjottavaan, joka ei ainakaan lisää jouluna hoidettavien asioiden tai stressin määrää tippaakaan. Tällä systeemillä joulutortuista tulee kivan pieniä "suupaloja", joita voikin sitten luonnollisesti syödä monta putkeen.
Itse jätin tortut voitelematta, sillä meidän pikku-T on kananmunalle allerginen. Jos tykkää vielä tummemmasta ja kullankeltaisesta paistopinnasta, niin toki voi pyöräyttää hiukan kananmunaa pintaan.


Herkullista viikonloppua ja iloisia, stressittömiä jouluvalmisteluja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!