torstai 1. joulukuuta 2016

Pakko saada paperitähti

Tämän joulun hitti skandinaavisissa kodeissa näyttää olevan paperitähti. Tai oikeastaan niitä kuuluu nyt olla paljon ja eri kokoja - ikkunoilla, seinillä, hyllyillä. Koska olen tällainen sisustusbloggaaja-trendisopuli, niin tietysti mulle iski myös ihan tosi vakava pakko saada paperitähti-fiilis. 

Ja tämä House Doctorin jättitähti on kyllä niin ihana. Onneksi pienemmät koot olivat loppuneet ja mun oli pakko tyytyä tähän yhteen suureen - ihan ehdottomasti parempi valinta meidän kotiin kuin muutaman tähden rykelmä.


Tänään koettiin aamulla riemukkaita hetkiä kun neljävee sai avata ensimmäisen joulukalenterin luukun. Viime vuonna joulun odotus ei vielä niinkään kiinnostanut, mutta nyt aletaan selvästi päästä tähän homman ytimeen oikein kunnolla. Star wars -legokalenteri on komeillut jo monta viikkoa poitsun huoneessa ja täytyy kyllä kehaista, miten upeasti tätä päivää on jaksettu odottaa!

Mietin sitten ääneen, että pitäisiköhän äidilläkin olla joku joulukalenteri. Siihen Pikku-T totesi, että joo, sieltä voisi tulla sitten luukuista kaikkia huonetavaroita. Tarkentavana tietona lisättiin, että niinku vaikka lamppuja kun sä äiti tykkäät aina vaihtaa niitä.

Tänään myös tajusin, että taidan olla tänä vuonna ihmeen paljon joulufiiliksissä! Kyllä se on tuo pieni tonttupoitsu, joka sen fiiliksen on tuonut ja tietysti lumen kauneus. Nyt aion ottaa kaiken ilon irti tästä hienosta kuukaudesta. Nauttia koristevaloista, joulutortuista, pipareista, glögistä, joululauluista, läheisten muistamisesta ja jopa muutamista joulukoristeista. Ei ehkä kuitenkaan kannata odottaa minulta joulukortteja, joku raja sentään... ;)

2 kommenttia:

 1. Hih, mullakin odottaa tässä mun vieressä pöydällä kolme paperitähteä että saan ne ikkunaan :D Meidän ikkunassa on kyllä jo vuosikaudet roikkunut yksi paperinen valotähti, mutta jo pari viime vuotta olen katsellut sitä sillä silmällä että pitäisi uusia, kun tummansinisen paperin taitekohdat on kuluneet valkoisiksi. Tänä vuonna, blogien takia tietysti, sain minäkin päähäni että niitä tähtiä pitää just olla monta! Ostin kolme, mutta totesin ettei ne kyllä kaikki mahdu samaan ikkunaan kun meillä on niin matalat huoneet. Laitan varmaan kaksi olohuoneen ikkunaan ja yhden jonnekin muualle. Ehkä eteiseen...?

  Toi House Doctorin tähti on i-h-a-n-a tuossa teidän ikkunassa <3

  Meidän tonttutyttö ei vielä hirveästi ymmärrä joulun päälle, mutta yritän parhaani mukaan alkaa luoda niitä perinteitä: itse rakastin joulun aikaa pienenä ja voi miten toivoisin, että osaisin itse luoda samanlaisen taian tämän ajan ympärille. Ihanalta kuulostaa teidän tunnelmointi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun tähtisuunnitelma kuulostaa hyvältä! :) Ja kiitos, itsekin tykkään tuosta yhdestä isosta tähdestä nyt kovasti. Onni tosiaan, että pienemmät olivat loppuneet, koska muuten en olisi varmaan "uskaltanut" valita tätä suurinta kokoa.

   Terkkuja pikkutonttuselle siellä! Aivan varmasti saat samanlaisen taian luotua pikkuiselle tulevina jouluina, yksi perinne kerrallaan. <3

   Poista

Ilahdun kommentistasi!