maanantai 28. marraskuuta 2016

Puoliksi maalattu seinä makuuhuoneessa

Jo reilu kuukausi sitten hääräilin maalien kanssa makuuhuoneessa ja nyt vasta sain aikaiseksi ottaa muutaman kuvan! Halusin tosiaan kokeilla tuollaista puolikasta seinää ja omasta mielestäni se onnistui aika kivasti. Maalasin Tikkurilan Kontiainen -sävytetyn maalin päälle kerroksen Luja-pohjamaalia ja kaksi kerrosta valkoista maalia sävyssä Talvi (sama sävy, joka meillä muutenkin on valkoisissa seinissä).


Puoliksi maalattu seinä on kuin toinen sängynpääty ja huone vaikuttaa nyt selvästi leveämmältä. Valon määrä myöskin lisääntyi huoneessa valkoisen pinnan myötä. Kokovalkoisena tämä seinä olisi kuitenkin minun makuuni ihan liian tylsä, tämä on juuri hyvä.


Nyt mietin, mitä seuraavaksi... Vahvana vaihtoehtona on kiinnittää rajakohtaan koko seinän levyinen tauluhylly tai jokin listasysteemi vielä korostamaan värin vaihtumista Mitä mieltä te olisitte siitä? Tuo Artekin juhlavuoden taulu huutaa saada muuttaa juuri tänne ja saattaisipa tuossa vasemmalla puolella olla aika hyvä seinävalaisimenkin paikka.


Tämä sisustaminen on kyllä vinhaa puuhaa, jatkuvat pienet muutokset poikivat lisää pieniä muutoksia ja kas, ollaan hyvässä kierteessä. Toisaalta itse olen täysin sinut sen kanssa, ettei kotini todennäköisesti tule koskaan olemaan valmis. Tylsäähän se sisustusfriikille olisikin. ;)

2 kommenttia:

  1. Siitä tuli tosi kiva! Ja tauluhylly saattaisi hyvinkin sopia: väri- ja muotomaailma on nyt niin eleetön, että mun sieluni silmin rivissä olisi muutama musta-harmaa-valkosävyinen taulu, joista tuo upea Artekin taulu ekana, ja niiden joukossa sit yksi, jossa on jotain väriä. Pieni värin pilkahdus voisi olla tosi magean näköinen katseen kiinnittäjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ihan totta, ainakin kuvissa väripilkkua tosiaan jää kaipaamaan.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!