sunnuntai 20. marraskuuta 2016

BID2016 / Bloggers' Inspiration Day

Synkän sunnuntaiaamun iloksi palaillaan hetkeksi parin viikon takaisiin Bloggers' Inspiration Day -tunnelmiin (vaikka en voi kyllä uskoa, että siitä on jo kaksi viikkoa, mihin tämä aika katoaa!?). Indiedays oli järjestänyt meille bloggaajille ihan huikean inspiroivan ja mielenkiintoisen tapahtuman Konepaja Brunolla. 


Lavalla nähtiin ja kuultiin tosi mielenkiintoisia puheenvuoroja bloggaamisesta ja ylipäätään sosiaalisesta mediasta työnä. Yhteistyössä yritysten kanssa oli rakennettu erilaisia pisteitä, joissa pääsi tutustumaan tuotteisiin. Itse muun muasa kehitin kiusakseni ihan uuden kameraunelman kun Olympuksen pisteellä kerrottiin eri vaihtoehdoista niin innostuneesti. Nyt en meinaa saada sitä mielestäni...


Vanha tehdassali tarjosi huikeat puitteet tapahtumalle. Tosin tuo violetti valo hieman vaikeutti kuvaamista, mutta paikan päällä se loi tosi hienon tunnelman.

Fresitan uutuusmaku mustikka-vadelma nousi heti omaksi suosikiksi, tosi kiva vaihtoehto kuohujuomaksi.


Ihanat seuralaiseni Maija ja Sanni. <3 Vähän etukäteen jännitin, tunnenko oloni moisessa bloggaajatapahtumassa ihan ulkopuoliseksi, mutta en todellakaan tuntenut. Vastaanotto Indiedaysin puolelta oli erittäin lämmin, palvelu joka pisteellä ihanaa ja myös tuttuja oli melkein joka nurkalla. Tämä oli itselleni ensimmäinen kerta inspiraatiopäivässä, mutta ei takuulla viimeinen!


Ihanan inspiroivaa oli myöskin yöpyä Sokos Hotel Tornissa kauniissa Helsingissä. Art deco -sisustus lumosi jälleen kerran ja aamiainen oli erittäin maistuva. Vaikka ei paljon hotellilla ehdittykään aikaa viettää, niin Torni tarjosi toimivan tukikohdan päivän ja illan rientojen välillä.


Ehkä olettekin tuosta blogini sivupalkista huomanneet Lifie-logon ja se johtuu siitä, että Indiedays ja Blogirinki ovat yhdistyneet ja muutoksen myötä Inspiration-blogien tilalle ovat tulleet uudet Lifie- sekä Foodlover -sivustot. Lifien alta löytyy sisustusta, hyvinvointia ja perhe-elämää, eli koen sen kyllä sopivan erinomaisen hyvin itselleni ja olen myöskin uudistuneelta sivustolta löytänyt paljon uutta, mielenkiintoista luettavaa. Suosittelen tsekkaamaan.

Suuri kiitos vielä Indiedaysille ja Blogiringille hienosta inspiraatiopäivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!