tiistai 8. marraskuuta 2016

Jotain uutta ja virkistävää

Kirjoittelin jonkin aikaa sitten inspiraatiosta ja siitä, miten tärkeänä sen koen. Viime aikoina inspis on ollut kuitenkin vähän hukassa. Olen syyttänyt siitä pimeyttä ja suurta unentarvetta ja suklaata tai sen puutetta ja mitä milloinkin, mutta luulenpa, että oikea syy on  ollut se, ettei vähään aikaan ole tapahtunut oikein mitään oikeasti uutta ja virkistävää. 

Nyt tapahtui! Kiitos Indiedaysille aivan upeasta viikonlopusta. Bloggaajien inspiraatiopäivä ja illan bileet olivat juuri se, mitä nyt tarvitsin ja kaipasin. Upea legendaarinen Hotelli Torni art deco -yksityiskohtineen kohteli meitä ihanasti, näin paljon tuttuja ja tunsin, miten ideat vain lähtevät sinkoilemaan päässäni. Sunnuntaina juhlien jälkeen sain vielä tilaisuuden käydä hyvän ystäväni kanssa kahvilla ja HAMissa Kusama-näyttelyssä. Aiettä!

En ole vielä ehtinyt käydä läpi omia kuviani (palataan niihin), mutta tässä muutama otos Indiedaysin kuvagalleriasta napattuna. Viikonlopun seura oli aivan mahtavaa, iso kiitos siitä upeille Style:Casual -blogin Maijalle ja Karkkipäivän Sannille sekä kaikille muille, joiden kanssa juteltiin.

Ja lämpimät onnittelut kaikille gaalassa palkituille, upeille bloggaajille!Kuvat ylhäältä alas: Ville Malja, Emma Tähkäpää, Henri Ilanen

6 kommenttia:

  1. Mä en päässyt tapahtumaan, kun oli noita synttärihulinoita. Keväällä on kyllä pakko tulla, ehkä voidaan mennä kimpassa, kun samalta suunnalta ollaan menossa. 😊 Mukavaa tiistaipäivää!

    VastaaPoista
  2. On kyllä niin totta, että tuollainen pieni piipahdus oman arjen ulkopuolella saa ajatukset hyrräämään! Vaikka ei olisi edes tajunnut niiden olevan jumissa.

    Kiitos huippureissusta <3

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!