torstai 17. marraskuuta 2016

Baby let's go to Tokyo

Niin kauan kuin muistan, mun mies on nimennyt ykkösreissuhaaveekseen Japanin. Siis vuosia. Ja koska mun mielestä unelmat on tehty toteutettaviksi, niin menin ja ostin meille lennot Tokioon. Tuli vain niin vahvasti sellainen olo, että tämä haave pitää toteuttaa juuri nyt.


Matka koittaa kesäkuussa ja on viikon mittainen. Reissuun lähdetään kahdestaan, T menee mummilaan. Hän ei ole vielä koskaan ollut viikkoa putkeen hoidossa, mutta uskon, että kaikki sujuu erinomaisen hyvin. 

Hotelleihin ja muihin käytännön järjestelyihin en ole vielä ehtinyt perehtyä ollenkaan, mutta onhan tässä aikaa. Vaikka lennämme Tokioon, niin kovasti tekisi mieli käydä Kiotossa, esimerkiksi päiväreissulla. Käsittääkseni junayhteydet näiden kaupunkien välillä ovat nopeat ja luotettavat (joskaan eivät erityisen halvat).

Matkailussa yksi parhaista jutuista on kaiken tulevan suunnitteleminen ja sitähän tässä nyt riittää. Me halutaan nimittäin tietysti ottaa viikosta Japanissa mahdollisimman paljon irti. Miehen ykköshaave on saada mahdollisimman paljon uusia ruokakokemuksia. Mun ykköshaave on viikon ajan tuntea itseni normaalimittaiseksi. ;) Ei vaan, IHAN kaikkea odotan innolla ja paikallista muotia myös. Saatanhan oikeasti vaikka tehdä sieltä löytöjäkin.

Nyt vain yritetään imeä vinkkejä Tokioon. Mitä pitäisi ottaa huomioon? Hyvä hotelleja? Mitä kannattaa ehdottomasti nähdä ja mitä taas välttää? Iso kiitos jo etukäteen, jos juuri sulla on vinkki vitonen takataskussasi meille!

6 kommenttia:

 1. No wau. Kokemuksia ei ole mutta jään seurailemaan teidän suunnitelmia.

  VastaaPoista
 2. Moi! Suosittelen ehdottomasti Conradia hotelliksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kaikki hotellivinkit ovat erittäin tervetulleita. Pitääpä tsekata tämä!

   Poista
 3. Äääääääääääääääääääääääääääääääyyyyyyyyyäyääääääääääääääää!!! (sori, en pysty vielä kommentoimaan muuta!! Kohta tulee sataen kaikki mahdolliset vinkit :) Vielä vähän superkateusvihreää älämölöä: ääääyäyäyäyäyäyäyääyäyäyäyäääääää!!! :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) :) :D :D <3 <3

   Mä jotenkin arvasin, et sä saatat innostua ja että sulla vois myös olla jotain vinkkejä. Huippua, kiitos kaikista jo etukäteen, palataan!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!