sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Heinätori

Kävimme tänään juhlistamassa isänpäivää ravintola Heinätorissa. Kyseessä on ehdottomasti yksi Tampereen runsaan ja laadukkaan ravintolatarjonnan helmistä. Heinätorin väki hakee raaka-aineet toreilta ja kauppahallista. Maut ovat täyteläisiä, yksinkertaisia, toimivia. Tässä on ravintola, joka luottaa suomalaisuuteen, pelkästään positiivisella tavalla.


Sisustusfriikille miljöössä riittää ihasteltavaa! Pyynikintorin laidalla sijaitseva rakennus on alun perin ollut vaakahuoneena kun torilla on myyty olkia sekä heinää. Upeat ikkunat ja monet muut hienot yksityiskohdat viehättävät.


Olemme aina olleet ahkeria ravintoloissa kävijöitä pikku-T:n kanssa, mutta silti yllätti, miten hyvin 4-vuotias jaksoi kaksituntisen menun valkoisten pöytäliinojen ravintolassa. Tästä on kiittäminen erittäin hyvää ruokaa sekä mutkatonta palvelua. Juuri sydämellisen palvelun lapsikin aistii ja sen, että olemme tervetulleita juuri sellaisina kuin olemme. Isompina ja pienempinä kulinaristeina. T vielä totesi lopuksi, että hän haluaa isona tulla tuollaiseksi tarjoilijaksi, joka tuo ihanaa ruokaa pöytään ja kaikille tulee niin hyvä mieli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!