torstai 8. joulukuuta 2016

Taas mustavalkoista joulua

Jouluun on enää pari viikkoa, ihan uskomatonta! Nyt todellakin kannattaa ottaa ilo irti jouluisista asioista kuten joulun mauista ja koristeista. Kotimme joulu on ollut jo useamman vuoden ajan varsin mustavalkoinen ja sillä mennään edelleen.


Marimekon ihana Kuusikossa-tyynynpäällinen on muodostunut jo perinteiseksi ja tuli taas niin hyvä mieli kun sain tuoda sen sohvalle nököttämään. Nythän näitä Kuusikossa-tuotteita saa taas Marimekolta parin vuoden tauon jälkeen. Yksi kultainen lukijakin tästä minulle tänne blogin vanhaan postaukseeni vinkkasi, kiitos paljon!


Tähtiruukun sain viime vuonna työkavereilta lahjaksi ja tykkään siitä tosi paljon. Rahapuu ei ole mitenkään jouluinen kasvi, mutta se näyttää hauskalta ja teeman sopivalta jouluisessa ruukussaan. Tämän vuoden uusi juttu on pieni kiinankataja, jonka hankin joulukuusen virkaa toimittamaan. Toivottavasti saan sen säilymään vihreänä ja kauniina jouluun asti.


Koristeita on vähän, muutamia siellä täällä. Yleensä en tykkää juurikaan somistaa kotia pikkutavaroilla, joten niukka linja myös joulukoristeissa tuntuu omalta. Tämä kankainen kuusi kuuluu myös tuohon Marimekon Kuusikossa-sarjaan.


Äidin tekemä valokranssi löysi tänä vuonna paikkansa ikkunalta.


Pitääpä ottaa esille myös Kultainen joululaulukirja nuotteineen. Piano on kyllä ikävästi epävireessä, raukkaa on soiteltu ihan liian vähän viime aikoina. Onneksi meillä on yksi pieni tonttu perheessä, joka laulaa joululauluja ihan sydämensä kyllyydestä, eikä vireellä ole niin suurta merkitystä.


Onko siellä muita, joille joulukoristeiden oikeat värit ovat musta ja valkoinen?

2 kommenttia:

  1. Voi miten ihanalta ja tyylikkäältä näyttää. Tuoreimmassa postauksessa vähän funtsin just Joulua ja jostain syystä en (ainakaan tällä hetkellä) itse siedä kovin "punaista" Joulua. Siis sitä värien kirjoa mitä ainakin meidän lapsuudenkodissa aina oli :D. Pelkistetympi väriskaala ja tyyli on myös minun makuun. Nuo Marimekon kuosit ovat niin ihanat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Täytyykin käydä kurkkaamassa sun postaus. :) Meillä lapsuudenkodissa oli myös paljon punaista ja vihreää joulukoristeissa ja ne oli kyllä mulle lapsena tosi rakkaita värejä. Sopiihan ne nytkin tosi moneen paikkaan, mutta ei ehkä meidän kotiin.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!