sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Seinän levyinen tauluhylly

Hiukan hitaasti etenevät nämä sisustusprojektit täällä meillä päin, nimittäin vihdoin ja viimein saatiin viimeisteltyä makuuhuoneen seinä, joka maalattiin puoliksi valkoiseksi jo viime lokakuussa. Postaukseni maalaamisen jälkeen voi lukea täältä. Aiemmin seinä oli siis kokonaan tuota alaosan ruskeanharmaata sävyä (Tikkurilan Kontiainen) ja halusin huoneeseen lisää valoa, joten maalasin yläosan valkoiseksi.

Mietin jo syksyllä koko seinän levyistä tauluhyllyä tai koristelistaa ja aikani pähkäiltyäni päädyin ensimmäiseen. Jotain täytettä seinä nimittäin tosiaankin kaipasi ja tauluhylly tuntui taas raikkaalta ajatukselta muutaman vuoden tauon jälkeen. Kaltaiselleni vaihtelunhaluiselle sisustajalle tauluhylly on oikeastaan ihan huippu keksintö kun sisustuksen ilmettä voi muuttaa niin helposti.


Poitsun huoneen hyllystä nappasin lainaan Tolomeo Micro Pinza-nipistinvalaisimen. Se sopii kyllä hyllyyn aika kivasti, vaikka onhan se vähän liian pikkuinen. Hankin varmaan jossain vaiheessa omat hiukan isommat nipistinvalaisimet tänne makuuhuoneeseen. Hyllysysteemi näyttää vielä kivemmalta ja jotenkin "järkevämmältä" kun siihen on ripustettu valaisimet. Ja onhan tällaiset suunnattavat valaisimet ihan tosi käytännöllisetkin sängyssä lueskelun kannalta. Jospa vaikka tulisi iltaisin enemmän luettua, se on taas jäänyt hävettävän vähiin. Ihan liikaa tulee vaan räplättyä puhelinta ennen nukkumaanmenoa ja sitähän eivät uniasiantuntijat suosittele ollenkaan...


Koko seinän levyinen hylly rakentui kolmesta ihan tavallisesta valkoisesta Sotkan tauluhyllystä. Mielestäni lopputulos onnistui hyvin! Nyt huoneessa on paljon viimeistellympi tunnelma ja puolikas seinä näyttää oikein kivalta. Olen ajatellut, että laittaisin vielä muutamia lempparikuviani kehyksiin nyt kun tilaa hyllyllä on. Ja syksymmällä tähän voisi viritellä tunnelmallisen valosarjankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!