lauantai 2. syyskuuta 2017

Mansen Blogikirppis tulee taas 8.10.

Nyt saan kertoa loistavia uutisia, sillä suosittu ja lämminhenkinen Mansen Blogikirppis-tapahtuma järjestetään Finlaysonin alueella, Vooninki-salissa 8.10.2017 klo 11-14. Sama ihana paikka siis kuin viimeksikin! On suuri ilo ja kunnia olla mukana myymässä ja järjestämässä tätä tapahtumaa.Minussa on minimalistin "vikaa", joten tykkään laittaa turhat tavarat reippaasti kiertoon. Lisäksi olen muutenkin innokas kierrättäjä, mutta en varsinaisesti kirppisihminen (vaikka haluaisinkin olla). Tällaiset tapahtumat ovat aivan loistavia minulle, sillä näissä tykkään myydä ja tehdä löytöjä itsekin. Ihanan helppoa ja mukavaa. 

Tulen vielä myöhemmin julkaisemaan lisätietoja tapahtumasta sekä kuvia myyntiin tulevista tuotteista. Mitään hirmuisen suurta määrää myytävää ei ole, mutta uskallan väittää, että sitäkin laadukkaampia ja kivempia juttuja, joiden toivon löytävän uudet hyvät kodit.

Toivottavasti nähdään Mansen Blogikirppiksellä!

2 kommenttia:

  1. Itselläkään ei ole suurta määrää tavaraa tällä kertaa myytäväksi. Jotenkin sitä myytävää vain aina löytyy, vaikka kuinka tuntuisi siltä ettei ole oikein mitään. Nähdään !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinhän se on, että kummasti myytävää aina kertyy :D Nähdään!

      Poista

Ilahdun kommentistasi!