sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Hakola: New Nordic Traditions

Olen aivan ihastunut Hakolaan, kuten aika moni muukin sisustaja juuri nyt. Heidän laadukkaat, Suomessa käsityönä valmistetut tuotteensa ovat samaan aikaan trendikkäitä ja ajattomia, käytännöllisiä ja kauniita. Ne sopivat niin moderniin kuin perinteiseen sisustukseen ja kestävät kovaa kulutusta.

Tänä päivänä me kuluttajat janoamme koskettavia tarinoita ja Hakolalla on sekin puoli hallussa. Perherityksen historia on tosi kiehtova ja nuori luova johtaja Annaleena Hämäläinen on todella tehnyt vaikuttavaa työtä paitsi malliston uudistamisessa, myös myynnissä, markkinoinnissa ja brändäyksessä. (Kuunnelkaapa vaikka Designtarinoita-podcast, jossa Annaleena kertoo työstään.) Annaleenan tyyli pyörittää yritystä vaikuttaa ihanan mutkattomalta ja rehelliseltä - tällainen vetoaa meihin suomalaisiin.


Hakola edustaa siis juuri sellaista muotoilua ja tuotantoa, jota itse arvostan ja haluan tukea. Niinpä on oikein harmittanut, että meillä ei ole ollut kotona paikkaa Hakolan upeille huonekaluille. Onneksi heillä on valikoimissa myös kasvava valikoima kivaa sisustuksen pientavaraa, joista meille on nyt saapunut Riippu-sarjan ruukku sekä kaunis juliste.


Ruukku on itse asiassa osa kivaa amppelia, joka on meillä vielä kiinnittämättä paikoilleen. Olen jo jonkin aikaa etsinyt modernia ja omaan tyyliin sopivaa amppelia, joten kun bongasin tämän uutuuden Habitaresta, ilahduin kovasti. Otan kyllä kuvia itse amppelistakin kun niin pitkälle joskus päästään.

Riippu-ruukkua myydään myös ilman amppelia ja se toimii hyvin yksinään. Ulompi ruukku toimittaa aluslautasen virkaa, joten tässä on minullakin toivoa saada kasvit viihtymään.


Mulla on joku juttu koivujen kanssa, kuvailen niitä usein luonnossa liikkuessani, joten kun sain valita Habitaressa yhden Hakolan uusista julisteista, oli valinta helppo. Kiitos, tykkään julisteesta todella paljon! Kuulemma näitä julisteitakin on tulossa vielä jossain vaiheessa verkkokauppaan myyntiin.


Tässäpä siis ensimmäiset ikiomat Hakola-tuotteeni, eivät varmasti kuitenkaan viimeiset. Näissä on ainesta tulevaisuuden klassikoiksi.

2 kommenttia:

  1. Kauniita juttuja olet löytänyt ja on ainesta kyllä klassikoiksi.Ite kans tykkään koivujutuista,varsinkin rungoista. Varmaan niin kuvaa meitä suomalaisia ja jotenkin yksinkertaisuutta ja karuakin asiaa. Bodcastit ovat kyllä kivaa kuunneltavaa,vahvoja naisia joka tarinan takana. Kerttu tehnyt hienoa työtä.Torstaina taas odotellaan uutta jaksoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain noissa koivuissa tosiaan on, ne ovat niin kuvauksellisia ja kotoisia. Tykkään kans podcasteista paljon, lenkit kulkee ihanan kevyesti niiden seurassa. Kiitos kommentistasi ja kivaa viikkoa!

      Poista

Ilahdun kommentistasi!