lauantai 7. lokakuuta 2017

Mitä jos en siivoaisikaan itse? (sis. alekoodin Freskalle)

Te tiedätte, että olen aikamoinen siivousintoilija. Meillä on aika selkeä työnjako siivouksessa. Mies imuroi ja hoitaa "miesten hommat" (haha) eli lattiakaivot, saunan, terassien pesut ym. Minä puolestani hinkkaan kaikenmaailman yksityiskohtia, pyyhin neuroottisesti pölyjä, jynssään vessoja, järjestelen - ja pesen ikkunat.

Kaikki muu vielä menee ihan hyvillä mielin, mutta tuo ikkunoiden pesu on homma, jota vihaan. Ensinnäkin siihen menee ihan tuhottomasti aikaa, toiseksi en koskaan ole tyytyväinen lopputulokseen. Haluan, että ikkunat ovat moitteettoman kirkkaat ja että ne pestään kaksi kertaa vuodessa. Mielestäni nimittäin puhtaat ikkunat tekevät koko kotiin raikkaan fiiliksen ja tietysti päästävät valon kauniisti sisään. 

Tästä on muodostunut melkoinen marttyyrishow kun ensin voivottelen, miten kauheaa on kun tämä homma pitäisi TAAS tehdä, kyttään sopivaa säätä (jota ei ikinä ole) ja sitten kun homma on vihdoin hoidettu, niin tutkailen lopputulosta suurennuslasin kanssa, hinkkaan niitä raitoja viiteen kertaan, enkä kuitenkaan ole tyytyväinen.


Mutta nyt tilanne muuttuu. Ikkunanpesun tulee jatkossa meillä hoitamaan siivouksen ammattilainen! Pari viikkoa sitten nimittäin Freska kävi meillä pesemässä ikkunat ja olen ihan supertyytyväinen lopputulokseen. Ikkunoista tuli upean kirkkaat ja puhtaat. 

Olin varannut yhteensä 4,5 tunnin siivousajan ja ajattelin, että se riittää ikkunoiden lisäksi ehkä korkeintaan kylppärin pesuun. Näin olin myös varauksen yhteydessä toiveeksi esittänyt. 

Mutta Freskan reipas ammattilainen ehtikin siinä ajassa tehdä lisäksi koko perussiivouksen eli myös imuroinnin, lattioiden kosteapyyhinnän, vessojen pesun ja pölyjen pyyhkimisen. Toki täytyy sanoa, että meillä oli valmiiksi aika puhdasta, koska en ollut varautunut, että hän ehtisi tehdä tätä kaikkea.

Mielestäni on mahtavaa, että Freskalta saa tilattua nimenomaan tällaisia täsmätöitä säännöllisen perussiivouksen lisäksi. Meillä siivousintoilijoillakin kun on ne inhokkihommat, jotka aina jäävät roikkumaan ja aiheuttavat ärsytystä. Freskan asiakaspalvelu myöskin vinkkasi, että kannattaa olla yhteydessä heihin sähköpostitse, jos haluaa jonkun tietyn erikoistyön tekijän, sillä siivoojillakin on omat erikoisosaamisalueensa.

Jos sinäkin haluat kokeilla Freskaa, niin alekoodilla 2FKCNH saat 25 euron alennuksen ensimmäisestä tilauksesta. Suosittelen!

P.S. Tämä postaus ei ole kaupallinen yhteistyö. Sinäkin saat tilauksen yhteydessä oman alekoodisi ystäville jaettavaksi. Nerokasta markkinointia hyvän siivouksen lisäksi, tykkään.


4 kommenttia:

 1. Juuri viime viikonloppuna tuli ikkunat pestyä, nelisen tuntia hommaan kului. Mietin, että mielelläni maksaisin jopa jos joku tekisi sen puolestani, mutta...
  Olen aina miettinyt näitä ikkunanpesu- ja siivouspalveluita ylipäätään, miten homma toimii. Ollaanko siivouksen ajan itse myös kotona (eikö siinä tule vähän kiusallinen olo, mitäs tässä nyt tekisi?) vai lähdetäänkö pois (en voisi koskaan päästää ja jättää vierasta ihmistä yksin kotiini)? Eli ehkä jatkossakin vaan pesen itse ikkunat kerran-pari vuodessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meidän tapauksessa päästin siivoojan sisään aamulla kun olin lähdössä töihin ja töistä palattua oli puhtaat ikkunat & puhdas koti vastassa :) Minä siis uskalsin jättää hänet meille ihan hyvillä mielin. Mutta toki itse peseminen on erinomainen vaihtoehto, niin minäkin olen tähän asti toiminut.

   Poista
 2. Ikkunanpesu muuttui mukavaksi hommaksi ikkunapesurin hankkimisen jälkeen. Mutta ehkä olisi vieläkin kivempaa, jos joku muu sen kävisi tekemässä 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut sellainen pesurikin, mutta en oppinut käyttämään :D

   Poista

Ilahdun kommentistasi!