lauantai 21. lokakuuta 2017

Tapetti-ihastus: Trapez

Lauantai on hyvä aloittaa pienillä sisustusfiilistelyillä ja -haaveiluilla. Mulla on viime aikoina pyörinyt haaveissa tapetit - ovathan ne nyt taas todella pinnalla. Kuviot kiehtovat, mutta tiukka graafisuus tai mustavalkoisuus tuntuu liian kovalta isona seinäpintana. Toisaalta rohkeat ja ajankohtaiset kukkakuosit, niin upeita kuin ne ovatkin, eivät sopisi meidän kotiin. 

Täydellinen kompromissi löytyy taas tanskalaisen designin pettämättömästä tyylistä, Arne Jacobsenin suunnittelemasta Trapez-tapetista. Tilasin tästä kauniista Scandinavian Designers- kokoelmaan kuuluvasta tapetista näytteet eri sävyissä Boråstapeterilta. 

Kaikki sävyt ovat kyllä niin kauniita, etten ainakaan vielä pystynyt päättämään omaa suosikkiani. Ensihätään tein tapettinäytteistä pieniä tauluja laittamalla niitä kehyksiin, mutta toivottavasti vielä joskus saan ihan kokonaisen Trapez-seinänkin meidän kotiin. 


Kuva on Mikkelin Asuntomessuilta, kohteesta Casa Wellikulho. Tässä talossa oli käytetty tosi kauniisti värejä ja erityisesti lapsille sisustetut huoneet sykähdyttivät. Trapez-tapetin kuosi löytää hienosti parin vaaleanharmaaksi maalatusta seinästä ja pehmeistä puun ja pastellien sävyistä. Tykkään!

5 kommenttia:

 1. Kaunis tapetti ja samassa kirjassa oli muitakin kivoja moderneja kuoseja. By Lassenillakin on ihania, vähän saman tyylisä tapetteja. Ite kans olen tehnyt taulun noista kuoseista. Kehykset vain pitäis vaihtaa, kun kerran tippui lattialle ja kulmat meni kehyksestä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. By Lassenin tapetit on kyllä kans todella hienoja! <3 Kiitos kommentista!

   Poista
 2. Tämä on kyllä nätti tapetti! Meiltä löytyy tätä mustavalkoisena pikkupoikien huoneesta, ja olen valintaan edelleen tyytyväinen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, varmasti tosi upea mustavalkoisena ja just ihanan ajaton tämä on, ei kyllästy helposti.

   Poista
 3. The Star Grand at The Star Gold Coast - Mapyro
  The Star 대전광역 출장마사지 Grand at The Star Gold Coast 서울특별 출장안마 features an outdoor swimming pool and free valet parking. The resort features a full-service spa, a casino and a seasonal Olympic  Rating: 시흥 출장샵 4 · ‎3 상주 출장샵 reviews 정읍 출장샵

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!