sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Sisustusvieraissa: Lillan Hotel, Café & Butik

Kaksi viikkoa sitten Tampereella vietettiin Mansen Blogikirppistä, jossa minulla oli taas suuri ilo olla mukana. Me bloggaajat kävimme laittamassa pöydät kuntoon jo edellisenä päivänä (kaikki sujuikin ihan ennätysvauhtia) ja suuntasimme lauantai-iltaa viettämään ihanaan Lillaniin. 

Oli todella mukavaa saada kutsu tähän uuteen Tampereen helmeen, josta olin niin paljon kuullut ja lukenut, mutta en ollut vielä ehtinyt paikan päälle saakka. Täytyy kyllä sanoa, että ihana kahvila, putiikki ja tuleva boutique-hotelli lunasti kyllä kaikki odotukset idyllisellä tunnelmallaan ja kauneudellaan.


Lillanin omilla sivuilla kerrotaan näin:

Lillan Café & Butik on avoinna joka päivä klo 11-18.Tule nauttimaan kevyttä lounasta, jäätelöä tai muita herkkuja suojaisaan puutarhaan, jadenvihreään saliin tai siniseen loungeen. Lillan Café & Butik tarjoaa kaunista ja maanläheistä katseltavaa ja hypisteltävää. Butikista löydät provence-henkisset saviruukut, maljakot, korit ja korikassit kotiin ja puutarhaan. Valikoimissamme on myös ruotsalaisen Shynessin laadukkaita ja vanhan ruotsalaisen maalaisromantiikan ilmeen omaavia kodin tekstiilejä. Lillan Butik laajentaa jatkuvasti tuotevalikoimaansa asiakkaiden toiveiden mukaisesti.


Sisustusharrastajalle Lillan tarjosi todella paljon ihasteltavaa ja kuvattavaa. Koko sisustus oli rakennettu taidokkaasti perinteiseen skandinaaviseen henkeen. Mukana oli ripaus romanttisuutta ja paljon viehättäviä yksityiskohtia. Luonnonmateriaaleja, kunnostettuja vanhoja huonekaluja, esiin revittyä hirsiseinää ja patinoituneita ovia. Sävyjen käyttö ihastutti!


Ihanan rentoa, harmonista ja tyylikästä - ihan kuin ei oltaisi Suomessa ollenkaan... Sisustussuunnittelu on kuulemma toisen yrittäjän, Paula Paltilan käsialaa. Todella taitava nainen, täytyy sanoa! 

Tosiaan Lillan ei ole pelkkä kahvila vaan myös sisustuskauppa. Valikoimissa on todella kaunista ja laadukasta tavaraa. Joulukuussa Lillan tulee avaamaan myös yksilöllisesti sisustetut hotellihuoneensa. Tästä hotellista tulee kyllä ihan mieletön romantic getaway -paikka. Taidanpa buukata meille miehen kanssa pienen Tampere-viikonlopun. ;)


Lillanin tunnelmallinen puutarha on varmasti todella upea kesäiltoina. Myös pihassa myydään mm. kasveja ja ruukkuja eli putiikki jatkuu puutarhaan asti.


Sisustuksessa oli paljon viehättäviä yksityiskohtia, mutta kaikkein upeimmat katseenvangitsijat olivat kyllä nämä ovet. Yrittäjä Harri Paltila kertoi, että patinoituneet ovet ovat itse asiassa ikkunat, jotka ovat alun perin Mäntästä vanhasta tehdaskiinteistöstä. Jotain tällaista kun vielä joskus omaan kotiinkin saisi, niin ai että...


Suuri kiitos Lillanin väelle kun saimme tulla vieraaksenne! Ruoka oli hyvää ja tunnelma erinomainen. Toivotan teille paljon onnea ja menestystä!


Lillan Hotel, Café & Butik
Kurjentaival 35
33100 Tampere

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!