perjantai 19. huhtikuuta 2013

Blaa! Blaa! ARVONTA!

Viime perjantaina bloggasin vierailustani Ballotin myymälässä ja silloin lupailin, että järjestän teille arvonnan heidän kanssaan yhteistyössä. Ja nyt saan täräyttää sen käyntiin aurinkoisen kevätviikonlopun kunniaksi. Mikäs sen mukavampaa, etenkin kun arvonnan kohteena ovat Blaa! -merkin herkullisen värikkäät vaatteet. :)

Blaa!:n värikkäät lastenvaatteet on suunniteltu Suomessa ja materiaaliltaan ne ovat pehmeää luomupuuvillaa. Tämän kevään mallistoja ovat veikeä Mr Owl pojille, suloinen Miss Owl tytöille sekä reipas kelta-ruskea unisex-mallisto Jungle Star. Kokoja löytyy väliltä 56 cm - 128 cm. Ihastuin itse etenkin noihin tyttöjen pöllökuoseihin, pienten prinsessojen vaatteissa ei vain voi olla mitään kauniimpaa väriyhdistelmää kuin vaaleanpunainen ja keltainen. 


Nyt siis sinulla on mahdollisuus voittaa valitsemasi vaate Blaa!:n mallistosta. Osallistut arvontaan kommentoimalla, mikä tuote verkkokaupan valikoimista on sinun suosikkisi ja miksi. Muistathan myös mainita, minkä kokoisena sen haluaisit. (Myös teidän, joilla ei ole omia lapsia, kannattaa osallistua - ovathan nämä mitä ihanimpia lahjaideoita.) Arvonta sulkeutuu perjantaina 26.4. klo 22.00. Arpaonnnea kaikille tasapuolisesti!


P.S. Arvaatteko, mikä on minun valintani pikku-T:lle?

kuva / blaa.fi

44 kommenttia:

  1. Tuollainen pöllö t-paita voisi olla kesällä farkkushortsien parina aika retee. :)
    http://www.blaa.fi/owl-lyhythihainen-tpaita-p-792.html

    VastaaPoista
  2. Tämä mekko on ihana! http://www.blaa.fi/jungle-star-pitkahihainen-mekko-p-797.html
    Ja miksi, koska meidän tyttö hullaantuisi siitä täysin, kun rakastaa apinoita ylikaiken :) Niin ja sopiva koko olisi 98!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sulla on siellä pieni apinafani? No siinä tapauksessa tuo mekko olisikin hänelle täydellinen. :)

      Poista
  3. Mr Owl shortsihaalari koossa 74 cm olisi kummipojalle juuri passeli kesätouhuihin :) http://www.blaa.fi/owl-shortsihaalari-p-790.html

    VastaaPoista
  4. Nää on ihania! Vaikea valinta kummalle haluaisin, mut kysyin isommalta neitoselta, että olisiko tuollainen pöllöpaita kiva niin hän sanoi juu. Eli Miss Owl paita koossa 116 cm olisi varmasti hyvä (vaikea sanoa, kun ei tiedä ovatko reiluja). http://www.blaa.fi/miss-owl-pitkahihainen-paita-p-782.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole valitettavasti päässyt näitä vaatteita livenä näkemään (eivät olleet vielä saapuneet Ballotiin kun viime viikolla siellä kävin), mutta nettisivujen mukaan mitoitus on reiluhko/normaali. Trikoopaidassa toki väljyys on ihan mukavakin juttu. Ihana tuo valitsemasi!

      Poista
  5. Onpa pirteitä vaatteita! Täytyykin joskus piipahtaa Ideaparkissa. Meidän pieni matkustaja tuolla vatsassa potkaisi napakasti Mr Owl-haalarin kohdalla, joten täytyy valita se, kun herra sen kerta haluaisi! :) http://www.blaa.fi/owl-haalari-p-793.html Tuo päällä olisi varmaan mukava leikkiä ja harjoitella ensimmäisiä askelia ensi vuonna, siksipä kokotoive on 74 tai 80.

    Onko pikku-T:lle valkattu Mr Owl-pipo? ^_^ tai sitten T-paita samaa sarjaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No haalari olisikin varmasti tosi hyvä teille ja just vähän reilummassa kooossa. :) Arvauksesi saattoi osua aika lähelle...

      Poista
  6. Jungle star body! Ihana väri ja kuosi, ja käy molemmille, mikäli tulokas sattuu yllättämään ja onkin ennusteesta poiketen tyttö :D Koossa 62.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltainen on mahtava väri ja tuo apinakuosi ihanan reipas! Ja tosiaan käy sekä tytölle ja pojalle.

      Poista
  7. http://www.blaa.fi/miss-owl-haalari-p-786.html
    Ihana haalari :) 56 cm olisi kiva saada :P Tää vaan on suloinen :)

    VastaaPoista
  8. Jungle Star lyhythihainen mekko olisi nyt ajankohtainen koossa 98. Lyhythihaisia kesämekkoja ei ole tullut vielä juurikaan hankittua. Ihana apinakuosi. Kiva, etteivät kaikki mekot ole aina niin hempeän vaaleanpunaisia.

    Nimim. Kati P.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullahan ei mekkojen ostaminen ole ajankohtaista kun tuo oma pikkuinen on poika, mutta olen myös jotenkin ihastunut ei-niin-tyttömäisiin mekkoihin. Esim. joku autokuosi on mekossa minusta ihan mahtava.

      Poista
  9. http://www.blaa.fi/jungle-star-pitkahihainen-mekko-p-797.html koko: 86
    Sari.k-@luukku.com

    VastaaPoista
  10. http://www.blaa.fi/miss-owl-hihaton-mekko-p-784.html, pöllökuosi on ihanan värikäs ja toivottavasti tulevana kesänä olisi käyttöä myös hihattomalle mekolle (koko 104). hippu@outlook.com

    VastaaPoista
  11. Kivan värikkäitä pöllöjä :). Meidän tytölle sopisi oikein hyvin Ms. Owl t-paita ja koko saisi olla 86. Meillä ei olekaan vielä juuri mitään vaatetta kesän varalle hankittuna...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän sitä vielä hyvin ehtii kesävaatetta haalia. Tässä olisi kyllä ihana aloitus teille. :)

      Poista
  12. Ihania apinoita tossa jungle star mallistossa. t-paita tai lyhythihainen mekko sopisi hyvin serkkuni tytölle. Nehän kasvavat koko ajan, niin sanotaan varmuuden vuoksi koko 122. :) daphlanie ät yahoo.com

    VastaaPoista
  13. Tämä Miss Owl Hihaton mekko koossa 92 olisi meille aika passeli! Tuon mallinen mekko oli viime kesänä käytössä ja todettiin se näppärän malliseksi ja monikäyttöiseksi. Tuo kuosi sopisi tosi kivasti keltaisen legginsien kanssa, jotka on meillä ihan suosikit.

    http://www.blaa.fi/miss-owl-hihaton-mekko-p-784.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikuttaa kyllä tosi kivalta mallilta ja ai että, keltaisten leggareiden kanssa ihan herkku.

      Poista
  14. JungleStarin apinapaita on meidän pikku-isännän suosikki koossa 128, oikea apina-fani onkin. Pikkuprinsessa tykkäisi varmaan MissOwln hihattomasta mekosta koossa 104. Siinäpä vaikea valinta, jos voittaisin, kumman ottaisin. Näin vaakana se tuntuu joskus olevan hyvinkin vaikeaa :)
    betty

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sä saat vielä miettiä, jos voitto osuu kohdalle niin sitten vaikeita päätöksiä kehiin. ;)

      Poista
  15. Oivoi, suloisuutta, rakastan pöllöjä!<3 Ihana olisi pukea tuleva pieni prinsessamme heti 56cm Miss Owl Kietaisubodyyn tai olla järkevä ja ottaa Miss Owl Haalari 74cm odottamaan käyttöä, joka tulee kuitenkin pian. ;) Eli ehkä kuitenkin tuo ihanainen haalari olisi meidän valinta, sillä (ihan) pienoisia vaatetuksia on niin paljon! c(:

    piija.vayrynen@wippies.fi

    VastaaPoista
  16. Ihana arvonta ja suloisia vaatteita! Kyllä tässä pöllöpaidassa keltaisi kesällä leikkiä: http://www.blaa.fi/miss-owl-tyttojen-tpaita-p-785.html

    VastaaPoista
  17. Osallistun arvontaan ja valitsen Miss Owl kietaisubodyn. Ihana!

    VastaaPoista
  18. Jos voitan arvonnassa, valitsen elokuun alussa syntyvälle vauvalle Jungle Star Bodyn, mutta koossa 68cm. (on tullut sen verran noita 50-62cm vaatteita tullut hankittua, että riittää jo =) ) Kuosi on melko samanhenkistä kuin mitä itselläni on ollut vauvana 80-luvun alkupuolella, kiva!

    T: Maryleeni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, totta, retrohenkistä. Onnea loppukesän beibin odotukseen sinulle!

      Poista
  19. Supersöpö Jungle Starin pitkähihainen apinapaita (koko 110cm) oli meidän pojan valinta :) -AnuM

    VastaaPoista
  20. Kiva arvonta :) Jungle Star Shortsihaalari on ihana! Ottaisin sen koossa 68.

    VastaaPoista
  21. Jungle Star pitkähihainen koossa 116 cm olis kiva! Jotenkin ei edes osaa noita lyhythihaisia t-paitoja katsella, kun poika kolailee täällä Lapin reissulla vielä innoissaan lunta! :D

    VastaaPoista
  22. Nää on ihania ihania! Ehdin jo tilata pöllö t-paidat lapsille.
    Valkkaisin Mr Owl Pitkähihainen paita, sinisenä ja koossa 116 cm.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania tosiaan. :) Sä oletkin ollut nopea kun olet jo tilauksen tehnyt.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!