sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Sunnuntain sisustusinspis

Mukavaa sunnuntai-iltaa, toivottavasti teillä on ollut kiva kevätviikonloppu! Meillä on pikkumies ollut koko viikonlopun kuumeessa, joten ollaan jouduttu olemaan aika tiiviisti sisätiloissa. Itse asiassa nyt ollaan pidetty jo neljä sisäpäivää ja vaikka itse olenkin toki päässyt ulos välillä, niin kyllä alkaisi todellakin riittää. Olisi kiva julkaista jotain aurinkoisia ulkoilukuvia tältä viikonlopulta, mutta niiden puutteessa pitkästä aikaa pari inspiraatiokuvaa sisustuksen saralta.

Lastenhuoneissa yleensä huonekalut kiertävät seiniä, mutta tässäpä oiva vaihtoehto; pöytäryhmä keskellä huonetta! Tämä kopioidaan meille. ;)



Alla olevan kuvan sohvasta en tykkää, kaikesta muusta sitten sitäkin enemmän. Avaruutta, valoisuutta, puun lämpöä, kaunis keittiö, veikeä sohvapöytä... ja siellä on pianokin! <3


Tässä alla olevassa tykkään tuosta vanhasta (tai ainakin vanhan näköisestä) ruskeasta lipastosta/kaapista. Vastaavasta olen haaveillut meillekin. Kävin säännollisin väliajoin ihailemassa yhtä tuon tyylistä Koskikeskuksen Pentikissä, mutta nyt sen on tainnut joku ostaa, koska on hävinnyt. Ehkä mä pystyn kuitenkin elämään tämän kanssa...


Viimeiseksi vielä yksi kaunis keittiökuva. Olen kovasti tykästynyt nyt tällaisiin keittiöihin, joissa on paljon kaappeja, siis ihan kattoon saakka. Ison huuvan tilalla on huomaamaton, integroitu liesituuletin. Ihanan rauhallinen tunnelma ja säilytystilaahan nuo korkeat kaapit tarjoavat mukavasti. Jännä muuten tuo paikalleen ruuvattu ruokapöytä, en ikinä tajuaisi valita tuollaista itse, mutta tässä se näyttää kyllä kovin kivalta.


Kaikki kuvat (mistäs muualtakaan kuin) Alvhemilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!