sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Sunny sunday

Tänään oli minun vuoroni nukkua aamulla pitkään ja heräilin vasta niihin aikoihin kun pojat menivät yhteisille aamupäikkäreille. Tämä on aika vakkarikuvio sunnuntaiaamuisin ja nautin niin paljon kun saan viettää heti herättyä pari tuntia omaa aikaa. Se tarkoittaa kiireetöntä aamiaista, uutisia netistä, blogeja, usein kasvo- ja hiusnaamiota... :) Läppäri on muuten kokenut vähän kovia, mutta hyvin selviää noinkin.


Käytin aamulla hetken myös pähkäillen edelleen tätä olohuoneen seinä-ongelmaa. Metropoli-taululla vai ilman? Tuli myös sellainen fiilis, että oranssi tyynynpäällinen pitää saada sohvalle. Mun mies ei ihan ymmärrä, miten joku voi rentoutua vaihtelemalla tyynynpäällisiä, mutta se onkin, no, mies.


Pikkuisen herättyä leikittiin totta kai. Tämän hetken lelusuosikiksi on noussut tuollainen paloauto, joka me ollaan nimetty Paavoksi. Kuuminta hottia on ajella Paavolla seiniä ja huonekaluja pitkin, päristellen tietysti. Paavo ajelee välillä huoneestakin toiseen, se käy muun muassa usein saunassa lauteiden alla lenkillä, aika hupaisaa seurattavaa.


Meillä oli jo viime sunnuntaina tarkoitus lähteä kokeilemaan Marusekin uutta sushibuffetia, mutta T:n kuumeen takia se siirtyi tälle sunnuntaille. Nyt on siis uutuutena mahdollisuus syödä sushia all you can eat -meiningillä Marusekissa ja sitä tosiaan toteutettiin, söin niin paljon kuin suinkin pystyin. 

Buffan hinta on 24 euroa ja se tarjoillaan sunnuntaisin klo 13-18. Tarjoilija kertoi, että monet buffetin susheista ovat sellaisia, joita ei listalta löydy. Mukana olikin ihan mielettömiä herkkupaloja, vähän perinteisempiä sekä taattuun Marusekin tyyliin erikoisempiakin variaatioita. Muun muassa silakkasushia maistoin ekaa kertaa ja täytyy sanoa, että toimii!


Susheja lähdettiin sulattelemaan Pyynikille, jonka näköalat ovat aina vain yhtä hienot. Alla jonkin sortin asukuvaakin meikäläisestä, olikos se niin että musta on muotia? Voi zubi, eipä tuo vaalea laukku kuules paljoa pelasta... 

Ostin elämäni ekat mustat pillifarkut vähän aikaa sitten ja olen tykästynyt niihin kovasti. Tummanharmaa Benettonin trenssi on vuosia vanha ja olin unohtanut sen olemassaolon kokonaan. Onneksi tuli kaiveltua varastoa, sillä tuo on noussut uudeksi suosikiksi.


Pyynikiltä napattiin vielä makoisat munkit mukaan. Näkötornin munkkikahvila on auki joka päivä (kyllä, siis myös jouluaattona, juhannuksena jne.) ja se on ihan supersymppis paikka. Paikan jättimäinen suosio takaa, että aina saa vastapaistettua ja munkkireseptihän on ihan paras mahdollinen.

Kevät, kiitos kun tulit.

6 kommenttia:

  1. Ihana autolla-ajokuva pikkupojasta. Onko autokiinnostus miesväen geeniperimässä? Niin se vaan tuntuu olevan, että tytöt hoitavat nukkeja ja pojat päristelevät!
    Voisimme liittyä jonakin kesäpäivänä sushiseuraanne, munkkeilemaan ja leikkipuistoon keinumaan.
    Tulis jo kesä ja lämmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se vissiin geeniperimässä, ainakin meillä nuo autot ja veturit tuntuu olevan ihan tosi suosittuja.

      Tervetuloa liittymään seuraan! Kesä tulee ihan pian, viikonlopuksi luvattiin aurinkoa ja 15 astetta. :)

      Poista
  2. Ihana hyvänmielen postaus. Ihana sunnuntai! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ps. Miten voi olla, että kukaan mies ei tajua noita tyynynpäällisiä.. Miten se voi vain olla niin...??? :-))

      Poista
    2. Kiitos, oli kyllä tosi kiva sunnuntai. :) Ja miehiltä puuttuu se jokin tyynynpäällis-geeni, niin se vain on.

      Poista
    3. P.S. Ehkä se on ihan hyväkin, että keskimäärin joka taloudessa on vain yksi hullu tyynynpäällisten vaihtaja...

      Poista

Ilahdun kommentistasi!