keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Ihanat mustat nilkkurit

Nyt alkaa olla se aika vuodesta kun ballerinat ja avokkaat pitää haikeudella siirtää eteisen parhailta paikoilta pois ja antaa pikku hiljaa tilaa saapikkaille. Itse yritän syksyisin pidentää avokaskautta käyttämällä hameita ja paksuja sukkahousuja (mikä muuten onkin tosi kiva kombo juuri tähän vuodenaikaan), mutta myönnettävä se on - nilkkuriaika on täällä. 

Juuri nyt tuntuu, että kiinnitän joka puolella huomiota mustiin nilkkureihin. En tiedä mikä siinä onkin, mutta uudet sellaiset on ihan pakko saada. 

Vagabond on ollut lempparimerkkini kengissä jo melkein 15 vuotta. Jotenkin heidän mallinsa vain sopivat lestiltään minulle erittäin hyvin ja laatu on myös osoittautunut tosi hyväksi. Ekassa kuvassa on Vagabondilta mainio Casey -nilkkuri, jossa on kiva nupukkipinta ja korokepohja. Korokepohjakengät olivat mulla todella kovassa käytössä silloin ihanaisella 90-luvulla ja ensin niiden paluu muotikartalle vähän hirvitti, mutta lämpenin uudestaan kun tajusin - mikäs voisikaan olla mulle parempi kenkämalli? Olen lyhyt ja korokepohjan tuomat lisäsentit ovat enemmän kuin jees, mutta olen myös vauhdikas tyyppi, en koskaan jaksa käyttää sellaisia korkokenkiä, joilla ei pääse kävelemään nopeasti paikasta toiseen. Lisäksi jostain syystä inhoan korkojen kopinaa. Tuo suippo, siro kärki tuo mukaan sopivasti 2010-lukua. Ihanat. <3

Vagabond Casey 120,-

Toinen kiva nilkkurimalli Vagabondilta voisi olla Valencia, jossa on korkkarimaisempi fiilis nousevan korokepohjan ansiosta. Näissäkin on tuo nyt niin superajankohtainen nupukkipinta! Tosi paljon näkee vaatteissakin tätä nyt - sovitin juuri viikonloppuna ihanaa mekkoa, joka oli tällaista mustaa nupukkinahkajäljitelmää. Tämän trendimateriaalin haltuunotto tuntuu kuitenkin luotevammalta kengissä kuin mekossa, etenkin kun nämä kengät ovat ihan oikeaa nahkaa.

Vagabond Valencia 120,-

Palladiumin Pampa on niinikään tuttu malli sieltä ysärimeiningeistä ja olen yllättänyt kyllä itsenikin alkamalla haaveilla näistä mustista korkeavartisista tennareista. Eivät ehkä ihan itsestäänselvä kenkävalinta omaan tyyliini, mutta kyllä, niin hienot. Ja myös mukavat jalassa! Vielähän tässä olisi tyyliin viikko kangaskenkäkelejä jäljellä, joten onhan ihan perusteltua hankkia nämä juuri nyt...? :DPalladium Pampa HI 79,90

Millaisia kenkiä te himoitsette juuri nyt?

kuvat lainattu: vagabond.com ja kookenka.fi

6 kommenttia:

 1. Vagabondin kengät ovat kyllä parhaat jalassa, eikä laadussakaan ole valittamista! Ja aika huikea tuo ensimmäisen kengän korko.

  VastaaPoista
 2. Siis aivan täydellinen toi Casey!! Ja kuule just tänään mietin, että pakko olisi saada jotkut nilkkurit, joissa ei ole korkoa. Mulla on neljät (köh, joo, neljät) joissa on reilu korko ja joskus vaan tarvitsee siistit kengät, joissa ei ole korkoa. Just jos pitää vaikka päivän aikana kävellä paljon. Silti tykkään itse kans saada vähän lisää pituutta. Joten ehdottomasti päästävä sovittamaan tuo mainitsemasi malli, koska Vagabond myös oma suosikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi Caseyt on kyllä niin coolit, jotenkin vauhdikkaat ;) Itsekään en ole vielä päässyt sovittamaan just noita, toivottavasti pian!

   Poista
 3. No nyt löytyi kengät joita olen hakenut. Nuo ensimmäiset on pakko saada ! Rakastan Vagabondin kenkiä.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!