sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Inspiraatio: Tunnelmallinen koti ullakolla

Seesteistä sunnuntai-iltaa! Toivottavasti syyskuinen viikonloppunne oli kiva, ainakin säät suosivat. Julkaisin tänään yhden kesälomakuvan instassa ja tajusin, että hetkinen, silloinhan oli paljon viileämpää kuin nyt. ;) 

En ole pitkään aikaan julkaissut inspiraatiokuvia luottosivustoltani Alvhemilta, joten korjataanpa tilanne. Tämä kaunis koti ullakolla toi mieleen siskoni au pair-kodin aikanaan Saksassa, siellä oli paljon tätä samaa rentoa tunnelmaa. 


Punertavanruskea lattia ei ole välttämättä se helpoin valinta, mutta tässä kodissa on (yllätys yllätys) mustalla ja valkoisella onnistuttu hyvin saamaan sävystä parhaat puolet esiin. Kattoparrut ovat todella upeat, samoin tiiliseinä.Ruskeaa väriä on nyt tosiaan näkynyt enemmän! Viime viikolla ostin Arlandan lentokentältä välilaskun yhteydessä ruotsalaisia sisustuslehtiä ja kyllä, sieltä se ruskea saapuu. Minä toivotan sen lämpimästi tervetulleeksi, onhan meillä kotona nytkin melko paljon ruskeaa. Pukeutumisessakin tykkään ruskeasta, se sopii tosi kivasti esimerkiksi sinisen ja valkoisen kaveriksi.Nämä ihanat ullakkoasunnot kiehtovat niin kovin - varmaan siksi, etten itse voi tässä elämäntilanteessa muuttaa moiseen. Kohta ollaan taas siinä vuodenajassa, että käytännöllinen rivitalokoti kuraritilöineen tarjoaa arjessa huomattavasti enemmän inspiraatiota kuin työpiste kaupungin kattojen yllä. No, vain muutos on pysyvää, hyvässä ja pahassa, eikä tämäkään elämäntilanne ole ikuinen. Ja kyllä, tiedän, että tätä kurahousuaikaa tulen vielä haikeudella kaipaamaan.

Mitäs te sanotte ruskeasta? Uhka vai mahdollisuus?

2 kommenttia:

Ilahdun kommentistasi!