perjantai 11. tammikuuta 2013

DSW dreaming


 

Niin, tämän tuolin näkisin mielelläni joskus laivapöydän kaverina. Vitran Eames DSW side chair on alunperin suunniteltu jo vuonna 1950, vaikka tämä kuvissa esiintyvä versio taitaakin olla joku uustuotantoon pienin muutoksin otettu. Hienosti aikaa kestänyt muotoilu joka tapauksessa ja ilmeisesti myös mukava istua. Visioissani nuo vaahterapuujalat sopisivat täydellisen kauniisti pöydän sävyihin ja tuoli on sopivan siro - pöytä on mitoiltaan kuitenkin aika pieni. En tiedä minkä värisen istuimen valitsisin, ehkä en kuitenkaan valkoista (hui!). 

Pitää sitä tytöllä tuoliunelmia olla.kuvat: www.atomicinteriors.co.uk/

6 kommenttia:

 1. Hauska kuva tuo ensimmäinen. Minusta jotenkin noi sinisen ja punaisen sävyisetkin on hauskoja... tiedä sitten kuinka äkkiä niihin kyllästyisi..?

  VastaaPoista
 2. Arvasin, että tämä on tuoliunelmasi! Kauniita värejä ja aikamoinen valinnan vaikeus. Aika kivalta näyttää tuo harmaa väri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, olen aika ennalta arvattava. :) Harmaa on kyllä ihana. Kyllä näistä kelpaa haaveilla.

   Poista
 3. Tuo on kyllä tosi nätti, sellainen skandinaavinen ja ilmava. Tuoli, joka toimii yksinäänkin juuri esim. työpöydän tuolina. Itse haaveilen Eero Saarisen "tulppaanituoleista", valkoisena ja punaisella istuinosalla, mutta ne ovat niiiiin arvokkaat, että se taitaa olla ikuinen haave. Ja toisaalta, tuoleja meillä on jo aika paljon, eli minkäänlaista tarvetta ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuo Eero Saarnisen Tulppaanituoli onkin ihan uusi tuttavuus, hienot! Ja DSW toimii minustakin nimenomaan yksittäisenä kappaleena vaikka eteisessä tai työtuolina, en itse valitsisi niitä vaikka ison ruokapöydän tuoleiksi kuutta tai kahdeksaa kerralla. Muuten, minullekin tulee DSW:stä ensimmäisenä skandinaavinen fiilis, vaikka Vitra on sveitsiläinen yritys ja suunnittelija-Eamesit amerikkalaisia ( jotka tosin esim. Wikipedian mukaan olivat kovasti viehättyneitä suomalaisesta designista).

   Poista

Ilahdun kommentistasi!